07 / 05 / 2024

Avcılar Ambarlıda konutlar yıkılıyor mu

Avcılar Ambarlıda konutlar yıkılıyor mu

Ambarlı'da Afet Risk Alanı ilan edilen konutların yıkımı Avcılar Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni karşı karşıya getirdi. Avcılar Belediye Başkanı Benli, İBB ekiplerince yıkılan konutlarda ikamet eden aileleri ziyaret etti.

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Avcılar Ambarlı'da kolonu çatlayan 5 katlı bina boşatıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da kolonlarında çatlak meydana gelen 5 katlı bina boşaltıldı...

Avcılar'da yaşayan vatandaşların yıkım korkusu! 

Avcılar'da kentsel dönüşüm ile yıkılan binanın yanındaki apartmanda yaşayan vatandaşlar, sallandıklarını dile getirerek dışarı çıktı. Korku içerisinde olduklarını söyleyen vatandaşlar belediyeye şikayette bulundu. 

Avcılar'da hasarlı binalar yıkılıyor!

Avcılar'da 1999 yılında meydana gelen Gölcük depreminde hasar gören yapılar yıkılıyor. Tahliye kararı alınan binaların doğalgaz, elektrik ve suları kesildi.

Kemal Kılıçdaroğlu Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar'da kentsel dönüşüm bölgesinde incelemeler yaptı.

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Kırço tarafından açıldı.

Xiaomi, Avcılar'da fabrika kuracak!

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Avcılar'da kuracağı fabrika ile akıllı telefon üretimine başlayacak.

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Avcılar Ambarlı 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Avcılar ilçesi, Ambarlı Mahallesi, ( Kreş Alanı ) 20585 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Avcılar'da yapım aşamasındaki binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Avcılar'da temeli atılmış yapım aşamasında olan bir binanın istinat duvarı çöktü

Avcılar'da 5 katlı binanın balkonları çöktü!

Avcılar'da bulunan 5 katlı binanın 2 balkonu çöktü. Çökme sonucu iki kişi yaralandı.

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Avcılar’da hasarlı evlerde yaşayanların isyanı: Ölüme terk ediyorlar!

1999 yılındaki Marmara depreminde İstanbul'da en fazla hasar alan ilçe olan Avcılar'da vatandaşlar korkuyla yaşıyor. İlçede çok sayıda binanın hasarlı olmasına rağmen bölge sakinleri binalarını yenileyememekten şikayetçi.

Avcılar Ambarlıda konutlar yıkılıyor mu Haberi

Avcılar Ambarlıda konutlar yıkılıyor mu

Avcılar Ambarlı’da Bakanlar Kurulu kararı ile Afet Risk Alanı ilan edilmesi nedeniyle evleri yıkım kararı alınan mağdurların dertlerini paylaşmak için bölgeye giden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Bu kış şartlarında hiç kimsenin mağduriyetine izin vermeyeceğiz. Avcılar Belediyesi’nin dışında gelişen kararlar nedeniyle mağdur olan ailelerin yanında olacağız. Onların dertlerini konuyla ilgili bütün sorumluları ilettik, iletmeye devam edeceğiz. Kimsenin mağdur olmaması için gerekli girişimleri yaptık, yapmaya devam edeceğiz” dedi.



Avcılar Belediye Başkanı Benli, Ambarlı'da yıkımdan etkilenen aieleleri ziyaret etti.


Avcılar Ambarlı toplam 179 aileyi kapsayan ve çoğunluğu bu bölgede doğup büyüyen insanlardan oluşan sakinlere dönük yıkım kararı çok sayıda hemşehrimizin mağduriyetine neden olduğunu belirten Handan Toprak Benli, “Başta Avcılar Kaymakamlığı olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na...