03 / 05 / 2024

avcılar arsa satışı

avcılar arsa satışı

Avcılar Belediyesi 6 CHP Meclis üyesinin ihraç istemi ile disiplin kuruluna verilmesine neden olan araziyle ilgili kötü kokular geliyor. Başkan Toprak’ın değersiz diye ucuza satmak istediği arsaların metrekaresinin bugünkü değeri yaklaşık 1000 dolar.

Emlak Konut Avcılar arsa satış geliri için sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Kapadık'ta arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi için sözleşme imzaladı...

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

Yabancılar konutlarını satıyor, Avrupalı Türkler arsa alıyor! Arsa satışları resmen rekor kırdı!

Yabancılar yatırım yaptığı konutları satarken, Avrupalı Türkler arsa almaya başladı ve arsa satışları rekor kırdı. İşte konut sektöründeki son durum...

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Port Avcılar satışta! 2024 sonunda teslim!

Mutlu İnşaat imzası taşıyan Port Avcılar satışa çıktı. 2024 yılının sonunda teslim edilecek olan Port Avcılar'da home ofis ve dükkanlar yer alıyor.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Arsa ve tarlalara talep patladı! Konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını solladı! 

Arsa ve tarlaları kapsayan konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını resmen solladı. 

Yatırımcılar dikkat! O ilimizde belediye 20 adet arsa satıyor! 7 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ'da belediye tarafından 20 adet arsa satılıyor! 7 Şubat 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın! İşte detaylar…

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Milli Emlak Kartepe'de konut imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yatırımcıların merakla beklediği Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Kartepe'de de arsa satıyor.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için 4.7 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu dün saat 14:30'da gerçekleştirildi. Avcılar Firuzköy 2. Etap için en yüksek teklifi hangi firma verdi? 

avcılar arsa satışı Haberi

avcılar arsa satışı

Avcılar Belediyesi 6 CHP Meclis üyesinin ihraç istemi ile disiplin kuruluna verilmesine neden olan araziyle ilgili kötü kokular geliyor. Belediye Başkanı Handan Toprak’ın değersiz diye ucuza satmak istediği arsaların metrekaresinin bugünkü değeri yaklaşık 1000 dolar!


BELEDİYE MECLİSİ SATMA DEMİŞTİ

BAHÇEŞEHİR Belediyesi'nden, Başakşehir Belediyesi'ne, oradan Esenyurt Belediyesi'ne geçen Ardıçlı Göl Evleri'nin bulunduğu arazi son olarak Avcılar Belediyesi'ne geçti. avcılar Belediye Başkanı Haney Handan Toprak Benli, belediyenin tapusuna geçen 500/1 parsel 20 bin metrekare, 500/2 parsel 25 bin metrekare, 496/2 parsel 17 bin 542 metrekare büyüklüğündeki arazileri değersiz olduğu gerekçesiyle satma isteği Belediye Meclisi'nde reddedilmişti. Daha önce imar uygulaması yapılan üç parseldeki arazinin toplamı 62 bin 542 metrekare, imar uygulaması iptal edildiği için arazinin toplamı yaklaşık 85 bin metrekare civarında olduğu söyleniyor.


İMARA AÇILIRSA...