05 / 05 / 2024

avcılar belediyesi borçlanma yetkisi son durum

avcılar belediyesi borçlanma yetkisi son durum

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, 6 meclis üyesiyle kavgalı olması nedeniyle borçlanma yetkisi alamıyordu. Kılıçdaroğlu devreye girdi, meclis üyeleri yumuşadı. Toprak, bu kararla birlikte borç içinde olan belediye için arsa satışlarına başladı.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Emekli olmak isteyenler dikkat! 3600 gün ve borçlanma ile nasıl emekli olunur? Tek tek açıklandı!

Emekli olmak isteyen binlerce vatandaş '3600 gün ve borçlanma ile nasıl emekli olunur?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte ayrıntılar... 

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

İstanbul'daki metro projeleri için 150 milyon avro dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 2 metro hattının inşaatında kullanılması için 150 milyon avro dış borçlanma yetkisi talep etti. 

İstanbul'daki metro hatlarının inşaatı borçlanma tekliflerine onay verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatı durdurulan metro hatlarının inşaatı için hazırladı dış borçlanma teklifi komisyonda gündeme alınmadı. 

İstanbul'daki 4 metro hattı inşaatı için dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 4 metro hattının inşaatı için dış borçlanma yetkisini gündeme aldı.

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO'nun 100 milyon TL'sine kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verildi. 

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO, 100 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verdi.

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracına noterden onay!

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. Borçlanma aracı veya araçlarının ihracı şeklinde revize edildi ve ilgili noter onaylı karar yayınlandı. 

Nurol GYO 400 milyon TL'lik borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, 400 milyon TL'sine kadar nominal değerde borçlanma aracı veya araçlarının, yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edebilmek üzere SPK'ya borçlanma aracı ihracı için başvuru yaptı. 

Nurol GYO 400 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Nurol GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Borçlanma Araçları Tebliği'ne uygun olarak 400 milyon Türk Lirası'na kadar nominal değerde, borçlanma aracı ihraç edecek.

Avcılar Belediyesi’nde kentsel dönüşüm fırsatçılığı mı yapıldı?

Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Avcılar Belediyesi’nin ‘artık parsel’ şeklinde isimlendirilen arsaların vatandaşa fahiş fiyatlarla geri satıldığını iddia etti...

avcılar belediyesi borçlanma yetkisi son durum Haberi

avcılar belediyesi borçlanma yetkisi son durum

Avcılar Belediye Başkanı Toprak, 6 meclis üyesiyle kavgalı olması nedeniyle borçlanma yetkisi alamıyordu. Kılıçdaroğlu devreye girdi, Toprak arsaları satışa çıkardı.


Avcılar Belediyesi’ndeki kavgayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bitirdi. CHP’li 6 meclis üyesi Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak’a karşı bayrak açmıştı. Meclisi kilitleyen 6 isim Kılıçdaroğlu’nun devreye girmesiyle yumuşadı. Borçlanma yetkisi alamayan Toprak, bu kararla birlikte borç içinde olan belediyeyi kurtarmak için arsa satışlarına başladı. 


Avcılar Firuzköy'de 7.1 milyon TL'ye satılık arsa!


7 MİLYONLUK ARSA 


İmar planında Ticaret+Hizmet fonksiyonuna sahip Firuzköy Pafta 7'de bulunan 1713 metrekare'lik 6209 numaralı parsel, Avcılar Belediyesi'nce satışa çıkarıldı. Muhammen bedeli 7 milyon 196 bin 700 TL olan arsanın satışı için belediye meclisinden yetki alan Toprak, satıştan elde edilecek gelirin, ilçeye yönelik kamu hizmetlerinde kullanılacağını kaydetti. 


Taşeronun önlenemez yükselişi


Nedim...