03 / 05 / 2024

avcılar belediyesi yol yatırımları

avcılar belediyesi yol yatırımları

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı işlerini Serra Mühendislik üstlenecek! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı, sanat yapıları ve yol işleri işini yer teslimi Serra Müh. Taah. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte projeyle ilgili detaylar...

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Avcılar Belediyesi’nde kentsel dönüşüm fırsatçılığı mı yapıldı?

Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Avcılar Belediyesi’nin ‘artık parsel’ şeklinde isimlendirilen arsaların vatandaşa fahiş fiyatlarla geri satıldığını iddia etti...

Avcılar'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin 1.5 yıl önce başlattığı projeyle şimdiye kadar 1325 bina kentsel dönüşüme girdi. Patentini aldıkları "Avcılar Modeli" ile dönüşümde hızlı yol aldıklarını belirten Hançerli, “Bu yıl sonuna kadar en az 10 bin konut dönüşüme girmiş olacak" dedi.

Avcılar Belediyesi'nde arazi tazminatı krizi!

Avcılar Belediyesi önünde işçiler ile birlikte grev yapan TÜM BEL- SEN 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Sönmez, 2017 yılından bu yana belediyede çalışan teknik personelin arazi tazminatının ödenmediğini dile getirdi. 

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

Avcılar ve Silivri’deki 32 bin 377 bina mercek altına alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar ve Silivri’deki 32 bin 377 binanın deprem risk performanslarının belirlenmesi için ihale gerçekleştiriyor. 

Avcılar'da 8 ayda 5 mahalle dönüştürüldü!

Avcılar Belediyesi Başkanı Turan Hançerli, "5 mahallemizde 50 bin insanın dönüşüm sorununu çözdük. 8 ay sürdü" dedi. 

Deprem sadece Avcılar’ın değil İstanbul’un meselesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İstanbul depremi ile ilgili olarak, “Avcılar depreme hazır diyemeyiz, hazırlanmaya çalışıyor diyebiliriz. Hazırlanmak için düğmeye bastık. Yürüyerek değil koşarak yol alıyoruz. Kaybedecek vaktimiz yok” dedi...

avcılar belediyesi yol yatırımları Haberi

avcılar belediyesi yol yatırımları


Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yenileme, asfaltlama çalışmaları gibi birçok hizmetin altına imzasını atarken, önceki yıllarda belirli bölgelerde Avcılar Belediyesi tarafından imalatı yapılan dekoratif aydınlatma direkleri ve tesislerini ‘Tedaş’ standartlarında yenilerken, revizyonu tamamlanan aydınlatma tesislerinin de Bedaş’a teslimini yapıyor. Avcılar Belediyesi bünyesinde bulunan diğer kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışarak, Avcılar ilçesinde yaşayan vatandaşların günlük yaşamın getirdiği olumsuzluklardan ve aksaklıklardan etkilenmemeleri için hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ile beraber, Halide Edip Adıvar Parkı aydınlatma tesisi alt yapı çalışmalarını tamamladı.


Yaza Yenilenen Yollarla Giriliyor


Avcılar Denizköşkler Mahallesi’nde ikamet eden, yangın felaketine maruz kalan bir ailenin evinde, Destek Hizmetleri Müdürlüğü elektrik ve su tesisatı tadilatı yaptı. Tadilatın ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince evin boya...