28 / 04 / 2024

Avcılar Beylikdüzü Metrobüs

Avcılar Beylikdüzü Metrobüs

İstanbul’da metro ve metrobüs hatları piyasayı hareketlendirdi. Metrobüsün gittiği Beylikdüzü ile metronun ulaştığı Anadolu yakasında ev fiyatları yükseldi, minibüs hatlarında satışlar kesildi.

Kadir Topbaş, çöken metrobüs yoluna metrobüsle geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sabah saatlerinde Avcılar'da meydana gelen metrobüs yolunun çöktüğü yerde incelemelerde bulundu

Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattı denemesi ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, metrobüs hattının 4. etabı olan hatta yarın başlaması planlanan yolculu deneme seferleri, perşembe gününden itibaren yapılacak.

Avcılar-Beylikdüzü metrobüs durağında çukura düştüler!

Avcılar-Beylikdüzü hattındaki metrobüs çalışmasında kaza yaşandı. Saçla kapatılan boşluğun çökmesi ile bir anda onlarca yolcu kendini çukurun içerisinde buldu. Olayda şans eseri yaralanan olmadı

Avcılar-Beylikdüzü metrobüs durağı, Avcılar'ın yeni çilesi!

Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattındaki çalışmalar nedeniyle zaten iki yıldır trafik kilit. Bu yetmiyormuş gibi bir de yeni metrobüs durağındaki gişeler azaltıldı. Hal böyle olunca da dün metrobüs durağı mahşer yerine döndü

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için ruhsat alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için 192 adet Bağımsız Bölümün yapı ruhsatları alındı. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 36.3 milyon TL'ye satılık 69 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bahçelievler, Bakırköy, Şişli, Fatih, Avcılar, Beylikdüzü, Çatalca, Esenler, Beyoğlu ve Büyükçekmece ilçelerinde yer alan 69 gayrimenkulü satıyor.

Bakırköy - Beylikdüzü Raylı Sistem Hattı plan tadilatı askıda!

Avcılar ilçesi, Bakırköy - Beylikdüzü Raylı Sistem Hattı ( Sefaköy - Avcılar - Beylikdüzü Tüyap ) Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Ümraniye, Sultangazi ve Beylikdüzü'nde konut satışları virüs dinlemedi!

İstanbul genelinde konut satışları yılın ilk 5 ayında 2019'un aynı dönemine göre yüzde 4,9 düşerken, 14 ilçede arttı. En yüksek artış yaşanan ilçeler ise yüzde 28,66 ile Ümraniye, yüzde 15,54 ile Sultangazi ve yüzde 13,41 ile Beylikdüzü olarak kaydedildi.

Avcılar’da imar plan notu değişikliğine İBB'den onay!

Silivri depreminden sonra hızla Avcılar Belediye Meclis toplantısında oy birliği ile kabul ediip İBB Meclisine gönderilen imar plan notu değişikliği dünkü meclis toplantısında onaylandı.

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu imar planı tadilatı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Bakırköy - Beylikdüzü Raylı Sistem Hattı ( Sefaköy - Avcılar - Beylikdüzü - Tüyap ) Revize Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli 26.02.2018 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Avcılar’da 3 mahallenin imar sorunu çözülecek!

Göreve gelir gelmez hayata geçirdikleri faaliyetleri anlatan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, güvenli konut sorununun çözümü için var gücüyle çalışacaklarını, imar sorunun ortadan kalkacağını söyledi.

Mevlüt Uysal: Metrobüs’ü Silivri’ye kadar uzatacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlarla biraraya geldiği mitingde açıklamalar yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “Metrobüs’ü Beylikdüzü’nden Büyükçekmece’ye sonrasında Silivri’ye kadar uzatacağız” dedi. 

Avcılar’da kentsel dönüşüm şart!  

Ege ve Marmara Bölgesi’nde artçı sarsıntıların devam edeceğini söyleyen Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, depremin özellikle Avcılar ve Beylikdüzü'nde hissedileceğini söyledi. Gündoğdu, ''Avcılar’da kentsel dönüşüm şart'' dedi.

Avcılar'ın 30 yıllık imar sorunu çözülecek!

Avcılar'ı Esenyurt yapmamak için belediye başkanlığına aday olduğunu söyleyen CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Av. Turan Hançerli, imar sorunun çözüleceğinin müjdesini verdi.

Avcılar'ın imar sorunu çözülecek!

CHP Avcılar Belediye Başkanı aday adayı ve Parti Meclisi (PM) üyesi Turan Hançerli, Avcılar'ın imar sorununun çözüleceğini, konut stoğunun depreme dayanıklı binalarla yenileneceğini söyledi.

Avcılar'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Avcılar Belediyesi tarafından Yeşikent’te gerçekleştirilen imar toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Avcılar Beylikdüzü Metrobüs Haberi

Avcılar Beylikdüzü Metrobüs

Uğur Küçük'ün Özel Haberi... 


Hükümetin özellikle İstanbul’da trafik problemine çözüm olmak için hızlandırdığı metro, Marmaray, metrobüs hatlarında sağlanan ilerleme, ev ve iş yeri fiyatları ile kira bedellerini artırdı. Bölgede çalışan ve daha önce 1 milyon lirayı aşan minibüslerin plaka fiyatları da yüzde 50’ye varan oranlarda düştü. Bu etki önce Beylikdüzü’nde ortaya çıktı. Metrobüs hattının Avcılar’dan Beylikdüzü’ne ulaşması, E-5 çevresi kadar Hadımköy, Esenyurt, Yakuplu gibi bölgelerde konut fiyatlarını yüzde 30’a varan oranlarda artırdı, 100 metrekare konut fiyatları 120 bin liradan 170 bin liraya kadar fırladı. 

Geçtiğimiz günlerde açılan Kadıköy-Kartal metro hattı da Anadolu yakasında fiyatlarına tavan yaptırdı. Emlakçıların verdiği bilgiye göre Göztepe’de 300 bin lirayı bulan 150 metrekare daire fiyatı 380 bin liraya kadar ulaştı. Metro’nun ulaştığı Kartal’da geçen yıl 300 bin...