19 / 05 / 2024

avcılar bina arsa hissesi

avcılar bina arsa hissesi

1999 Ağustos depreminden sonra ağır hasar gören binanın yıkımına karar verilmesine rağmen yıkılmayarak sahipleri tarafından güçlendirme yapılarak kullanılmaya devam edildi. 

Deprem sonrası Avcılar'daki 5 katlı bina mühürlendi! Kolonlarından ses geliyor...

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Avcılar'daki 5 katlı binada çatlakların oluşması üzerine inceleme başlatıldı ve sonrasında bina mühürlendi.

Hedef sıfır riskli bina! Depreme karşı ‘Avcılar Modeli’

Olası İstanbul depreminde en riskli ilçelerin başında gelen Avcılar’da 2029 yılına kadar sıfır riskli bina hedefi konulduğu bildirildi. Peki Türkiye’ye ‘Avcılar Modeli’ olarak tanıtılan bu sistem nasıl işliyor?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için 4.7 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu dün saat 14:30'da gerçekleştirildi. Avcılar Firuzköy 2. Etap için en yüksek teklifi hangi firma verdi? 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap ihalesi 16 Haziran'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 16 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap nerede? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için 5.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO tarafından, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2'nci oturumu 30 Mayıs 2022'de saat 14:30'da yapıldı. Peki İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde hangi firma kaç lira teklif verdi?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi 26 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 26 Mayıs'ta saat 11:00'de yapılacak.

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Ata GYO Avcılar'da 2 dükkan aldı!

Ata GYO İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Kabataş mevkiinde, 6 Pafta, 23032 no.lu parselde kayıtlı, "Asma Katlı Depolu Dükkan" niteliğindeki 7 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 410 bin TL bedelle 529/66443 arsa paylı 8 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 557 bin TL bedelle satın aldı.

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar ilçesindeki kentsel dönüşümle ve deprem riskiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1603 binanın kentsel dönüşüme girdiğini belirten Hançerli, "Yaklaşık 6 bin binanın yenilenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bina bina verilerimiz var" dedi.

İhlas Gazetecilik, Avcılar'dan 105.1 milyon TL'ye 3 arsa satın aldı!

İhlas Gazetecilik, İstanbul'un Avcılar ilçesi Firuzköy Mahallesi'nden yatırım amaçlı 3 arsa satın aldı. İhlas Gazetecilik, arsalar için toplam 105 milyon 78 bin 266 TL ödedi.

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Avcılar'da Marmara Depremi'nin 22. yılında 1500'üncü bina yıkıldı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi nedeniyle hasar alan İstanbul Avcılar'da hasar gören 1500'üncü binanın yıkımı gerçekleşti.

avcılar bina arsa hissesi Haberi

avcılar bina arsa hissesi

Geçtiğimiz yıl Silivri'de meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra yıkılmadığı ortaya çıkanın bina apar topar boşaltıldı ve yıkımına karar verildi. Fakat bu sefer de ev sahiplerine müteahhidin daire satarken verdiği değişik oranlardaki arsa hissesi sebebiyle hak sahibi olanların dava açmasından dolayı yıkılamıyor. Yıkılamayan bina kentin ortasında bağımlıların mekanı haline gelirken binada da çöp yığınları oluştu.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Marmara'yı vuran 1999'daki Gölcük Depremi sırasında ağır hasar görünce yıkılmasına karar verilen fakat daha sonra güçlendirilen Avcılar’daki bir bina, geçen yıl boşaltılmasına rağmen bir türlü yıkımı gerçekleştirilemedi. Binanın zemin kattaki iş yerleri, dükkan ve evler ise bağımlıların uğrak yeri haline geldi. 

Gümüşpala Mahallesi'nde, bodrum, zemin ile birlikte 7 katlı, 24 daireli apartman 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi'nde hasarlanınca yıktırılması yönünde...