06 / 05 / 2024

Avcılar devlet hastanesi

Avcılar devlet hastanesi

Avcılar mitinginde konuşan Başkan Erdoğan, "Millet bahçeleri ve kıraathaneleri projemizi Avcılar'da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız'' dedi.

Avcılar'a 250 yataklı devlet hastanesi geliyor!

AK Parti Avcılar İlce Başkanı Ali Burak Tepe, İBB Deniz Köşk Davet Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Avcılar'a 250 yataklı hastanenin açılacağının müjdesini verdi.

Torbalı Devlet Hastanesi Haziran’da açılıyor!

Eskisinden 11 kat daha büyük olacak Torbalı Devlet Hastanesi kapılarını Haziran'da açıyor. Hastanenin açılışını Başbakan Binali Yıldırım gerçekleştirecek.

Bornova Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Bornova ilçesinde ihtiyaçlar doğrultusunda 200 yataklı ve dijital hastane olarak inşa edilen Bornova Devlet Hastanesi hizmete açıldı.

Arnavutköy'de Suriyelilere özel devlet hastanesi!

Kendi vatandaşlarına sağlık hizmeti yetiştiremeyen Sağlık Bakanlığı Suriyeli mülteciler için özel hastane tahsis etti. Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet veren Hadımköy Semt Polikliniği'ni yeniden düzenleyen Bakanlık, bu polikliniği Suriyelilerin hizmetine sundu.

Torbalı Devlet Hastanesi Mart'ta açılacak!

Torbalılıların yıllardır beklediği yeni devlet hastanesi bitmek üzere. 2014 yılının ilk aylarında ihalesi yapılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi'nde çalışmalar büyük oranda sona ererken, önceki gün hastaneye sürpriz bir ziyaret gerçekleşti

Avcılar'a 250 yataklı devlet hastanesi geliyor!

AK Parti Avcılar İlce Başkanı Ali Burak Tepe, İBB Deniz Köşk Davet Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Avcılar'a 250 yataklı hastanenin açılacağının müjdesini verdi.

Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, AK parti İl Başkanı Halil Uluay ve partililerle birlikte, kapılarını açmak için artık gün sayan yeni Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulundu.

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi'nin çehresi değişti!

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi’nde, tesise gelen ve giden araçların trafik seyrini kolaylaştırmak için yapılan otopark ile birlikte, peyzaj çalışmaları ile çevre düzenlemesi çalışmaları kısa bir sürede tamamlandı.

Bağcılar Devlet Hastanesi'nin otoparkı inşaat nedeniyle kapatıldı!

Bağcılar Devlet Hastanesi'nin otoparkı hafriyat nedeniyle kapatıldı. Hastaneye gelenlerin park yeri problemi olması doğrultusunda çevre sakinleriyle sık sık münakaşa yaşanıyor.

Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Niğde Ulukışla'da yapımı 2014'te başlayan 550 gün süre içerisinde bitirileceği söylenen Ulukışla Devlet Hastanesi'nin tamamlanamaması Ulukışla halkını isyan ettirdi. Vatandaşlar inşaatın çok yavaş ilerlediğini söyledi.

Çorlu Devlet Hastanesi'nin önüne sinyalize kavşak yapılıyor!

Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Sinyalize kavşak ile birlikte Çorlu Devlet Hastanesi önünde yaşanan sıkıntılar da ortadan kalkacak” dedi.

Antakya Yeni Devlet Hastanesi yoluna asfalt!

Vatandaşları güvenli ve kaliteli ulaşım imkânlarıyla buluşturmak amacıyla hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Yeni Devlet Hastanesi yolunda beton- asfalt çalışmalarına başladı.

Denizli Çivril Devlet Hastanesi'ndeki göçük için soruşturma başlatıldı!

Denizli Çivril Devlet Hastanesi inşaatında meydana gelen olayla ilgili Çivril Cumhuriyet Başsavcılığı, inşaat firması yetkilisi, inşaat mühendisi ve saha sorumlusu hakkında taksirle ölüme neden olma suçlarından soruşturmaya başlattı.

Bağcılar Devlet Hastanesi'ne hiperbarik oksijen merkezi inşa ediliyor!

2006 yılında hizmete açılan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hiperbarik oksijen tedavi merkezi inşa ediliyor, birimin 2017 yılında hizmete açılması planlanıyor...

Avcılar devlet hastanesi Haberi

Avcılar devlet hastanesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Avcılar mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Avcılar'a yeni bir kent meydanı kazandıracaklarını söyleyen Erdoğan, "Millet bahçeleri ve kıraathaneleri projemizi Avcılar'da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız, ortasına saat kulesi dikeceğiz. Hepsinin yeri hazır. Yakında temellerini atacağız." diye konuştu. 

ADIM ADIM DOLAŞIYORUZ

Kartal'dan İstanbul'un ulaşımında devrim niteliğinde bir hizmet olan Gebze – Halkalı Banliyö hattının açılışını yaptık. Bir kez daha şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Tek bir taşına tüm hazinelerin feda edildiği İstanbul'u ilçe ilçe adım adım dolaşıyoruz. Dünyanın güneşiyle tartılsa değeri bulunamayacak bir inci olan İstanbul için ne yapsak azdır. 94'ten bu yana en yaptığımızı biliyorsunuz. Biz sizleri hiçbir zaman yalnız koymadık. Ama CHP zihniyetinin ne yaptığı belli değil mi? Biz geldiğimizde...