30 / 04 / 2024

Avcılar imar çalışmaları

Avcılar imar çalışmaları

Avcılar Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden beklenen 1/5000 ölçekli imar planı yapımı süreci için çalışmalarına devam ediyor. 

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Avcılar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i iptal edildi iddiası!

İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım, ilçedeki çalışmalarla ve parti vaatleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Serkan Yalım, kentsel dönüşümle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Depremin Avcılar için ne kadar tehditkar olduğunun farkındayız. Başkan'ımız çok yoğun çalışıyor. Biz de takip ediyoruz. Hem kentsel dönüşüm hem de bir yandan yapı tespitleri yapılıyor" dedi.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

İzmir'deki imar çalışmaları meclis gündeminde!

Bakanlığın İzmir ilini kapsayan imar çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de hasar tespit çalışmaları sürüyor!

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de belediye ekiplerinin hasar tespit çalışmaları sürüyor. Silivrispor-Manisaspor maçı, Silivri Stadı'nın deprem sonrası tedbir amaçlı kapatılması nedeniyle Çatalca Stadı'nda oynanacak...

Kıbrıs'ın imar planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi , İskele imar Planı çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Zurnacılar, imar planı hazırlanırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Avcılar’da 3 mahallenin imar sorunu çözülecek!

Göreve gelir gelmez hayata geçirdikleri faaliyetleri anlatan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, güvenli konut sorununun çözümü için var gücüyle çalışacaklarını, imar sorunun ortadan kalkacağını söyledi.

Avcılar imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi, 4434, 4435 Sayılı Parseller, 5955 ve 6339 Sayılı Parsellerin Bir Kısmı ile Kadastral Yola İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

Avcılar imar çalışmaları Haberi

Avcılar imar çalışmaları

Avcılar Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden beklenen 1/5000 ölçekli imar sürecinin hızlandırılması kapsamında çalışmalarını hızla devam ettiriyor. Avcılar'da imar Planı çalışmaları halkın temsilcileri ile görüş alışverişi yaparak düzenleniyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Firuzköy ve Yeşilkent Mahalle Muhtarları; Meral Akverdi ve Aziz Körpeci, Avcılar Belediye Meclis Üyeleri; Leyla Poyraz, Erhan Paldımoğlu, İsmayil Algül, Mustafa Şentürk, Cafer Çadırardıç, Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Yüksel Özcan ve Plan Proje Müdürü Sibel Özkan ile birlikte yenilenecek olan imar plnaları üzerinde çalışmalar yapıyorlar. 

Yapılan çalışmalar sonucunda Avcılar Belediyesi Yeşilkent 1/5000 ölçekli taslak imar planı hazırladı. İmar çalışmalarının yürütülmeye devam edilmesi için Yeşilkent mahallesinde imar bürosu kurulcak. Büroda çalışmalar devam edecek ve burada vatandaşların görüşleri alınacak. Bu süreçten sonra...