05 / 05 / 2024

avcılar inşaat 2016 projeleri

avcılar inşaat 2016 projeleri

İZMİR son yıllarda gayrimenkulde atakta ve taleple buna bağlı konut satış hızına bakıldığında bu hareketliliğin uzun yıllar devam etmesi bekleniyor. İzmir'de bu rotayı izleyen firmalardan biri de Avcılar inşaat...

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

İnşaat maliyet artışı inşaat sektöründe kriz yarattı! Maliyetler yüzde 90 arttı!

İnşaat maliyetleri özellikle son aylarda üst üste gelen zam haberleri ile gündemde yerini almaya devam ediyor. İnşaat maliyetlerindeki fahiş artışlar inşaat sektöründe kriz yarattı ve maliyetler yüzde 90 arttı. Peki İnşaat sektörü şuanda ne durumda? İşte resmi verilerle inşaat sektörü...

İnşaatı tamamlanmayan konutların kredileri ne olur?

Ev sahibi olmak için inşaat firması ile anlaşan sonrasında ise bankadan kredi çeken vatandaşlar, inşaatın durması halinde kredi ödemelerini durdurabiliyor.

Kurdaki artışlar inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Artan döviz kurları nedeniyle inşaat sektörü zor zamanlar geçiriyor. Sektör Eylül ayından itibaren 150 milyar TL'lik yük taşıyor.

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Avıncal tarafından kuruldu.

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berke Avcı tarafından kuruldu.

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Altındağ tarafından kuruldu.

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bezgin tarafından kuruldu.

Avcılar Next 2021'de teslim edilecek!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Next projesi büyük ilgi görüyor. Konutların yüzde 85'i satılan projede teslim tarihi 2021 olarak hedeflendi.

Avcılar Next'in yüzde 85’i satıldı!

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Hallılar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hallılar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nebi Hallı tarafından kuruldu.

avcılar inşaat 2016 projeleri Haberi

avcılar inşaat 2016 projeleri

İZMİR son yıllarda gayrimenkulde atakta ve taleple buna bağlı konut satış hızına bakıldığında bu hareketliliğin uzun yıllar devam etmesi bekleniyor. Düne kadar sokak aralarında yükselen konut projeleriyle sınırlı olan gayrimenkul sektörü buğun site ve gökdelenlerle yoluna devam ediyor, İzmir'de bu rotayı izleyen firmalardan biri de Avcılar inşaat... Firma sokak aralarında başlattığı konut üretimini şimdi ana arterlere taşıdı ve yüksek montanlı işlere imza atıyor.

Yapı sektörunde hızla büyüyen ve iş hacmi çıtasını her geçen gun yükselten Avcılar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı ile hem devam eden projelerini, hem de gelecek planlarını konuştuk. Avcılar inşaat'ın 1989'da kurulduğunu hatırlatan Avcı, bugüne kadar 3 bin 250 konut ve 455 işyeri ile toplamda 415 bin metrekare alana sahip projeleri başarıyla tamamladıklarını söyledi. İdris Avcı,"İlk...