02 / 05 / 2024

Avcılar İnşaat yatırımları

Avcılar İnşaat yatırımları

Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da, yılların deneyimi Avcılar İnşaat Ofis 10 adında yepyeni bir projeye başlıyor.

Avcılar İnşaat'tan 5 projeye 500 milyon dolar yatırım!

İZMİR son yıllarda gayrimenkulde atakta ve taleple buna bağlı konut satış hızına bakıldığında bu hareketliliğin uzun yıllar devam etmesi bekleniyor. İzmir'de bu rotayı izleyen firmalardan biri de Avcılar inşaat...

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Vatandaşların borsaya yatırımları zirveye ulaştı!

Borsaya yatırımcı hücumu devam ederken vatandaşların finansal varlıkları arasında hisse senedinin payı da tarihinde ilk kez yüzde 14,5’e yükseldi. Yatırımcıların yoğun ilgisi ile sadece hazirandan bu yana hisse senedinin payı 4 puan arttı.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Salih Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Onur Kırk tarafından kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te Adnan Albayrak tarafından kuruldu.

Avcılar İnşaat yatırımları Haberi

Avcılar İnşaat yatırımları

İnşaat sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Avcılar, yeni projesiyle dikkat çekiyor. Konsept proje olan Ofis 10, Bayraklı'nın ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlandı. Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da yepyeni bir projeye başlıyor. Şehrin potansiyeli de ön planda tutularak konsept bir çalışma hayata geçirildi. 


ÖNEMLİ LOKASYON 


Türkiye'nin Avrupa'ya açılan penceresi İzmir'in gözbebeği haline gelen, toplu ulaşıma yakınlığı, stres kaynağı olan trafik çilesinden uzak rahat bir nefes alınacak yer olarak bilinen Bayraklı ilçesinde bu projenin içinde ofis, çarşı ve hastane yer alacak. Yıllardır bu bölgede ve birçok yerde inşaat yapan Avcılar, Türkiye'nin üçüncü büyük şehri İzmir'in en gelişen bölgesinde, yatırım uzmanlarının ilgi odağı, Bayraklı Bölgesi'nin tam kalbinde yer alacak bu projenin konumu nedeniyle de doğru bir...