05 / 05 / 2024

avcılar otel projeleri

avcılar otel projeleri

Fransa'da birçok inşaat projesini hayata geçiren iş adamı Tahsin Taşkale, Avcılar'da 5 yıldızlı otel yapmak için fizibilite çalışmalarına başladı. Taşkale, Avcılar'ın turizm yatırımı için çok uygun olduğunu belirtti.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Avcılar'da markalı 5 konut projesi!

İstanbul Avcılar'da hayata geçirilen markalı konut projeleri alıcıların yoğun ilgisini görüyor. İşte Avcılar'da markalı 5 konut projesi ve detayları...

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Avcılar Yeşilkent'e kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Pazarların sadece üzerlerini kapatmayıp, yapılan alanları kullanışlı ve modern hale dönüştüren Avcılar Belediyesi, bu projeleri ile takdir toplarken, Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Kapalı Semt Pazarı’ için çalışmalara başladı.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm hız kesmiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahalle'lerinde kentsel dönüşüm projeleri tam gaz devam ediyor.

TOKİ Avcılar ve Başakşehir Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi 2. oturumu 31 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesinin 2. oturumu 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün yapılacak.

Avcılar Prestij Projeleri yatırımcısına yüzde 70 kazandırdı!

Avcılar İnşaat, Effect'le bir çok özelliği bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, çarşı, rezidans ve ofislerden oluşacak Effect'in yatırımcıya yüzde 100 kazandıracak bir tercih olduğunu belirtti.

İşte çılgın tasarımlı otel projeleri!

Rus mimar Remizov, henüz proje aşamasındaki tasarımlarını hayata geçirecek yatırımcılar bekliyor. İşte Rus mimardan çılgın tasarımlı otel projeleri...

Bayburtlu İnşaat Zeytinburnu, Avcılar ve Esenyurt'ta proje yapacak!

Bayburtlu İnşaat Avrupa Yakası'nda 3 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firmanının yeni projeleri Zeytinburnu, Esenyurt ve Avcılar'da yer alacak.

avcılar otel projeleri Haberi

avcılar otel projeleri

Fransa'da birçok inşaat projesini hayata geçiren iş adamı Tahsin Taşkale, Avcılar'da 5 yıldızlı otel yapmak için fizibilite çalışmalarına başladı. Avcılar'ın cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Taşkale, “Avcılar turizm yatırımı için çok uygun bir ilçe. Bir tarafı deniz, bir tarafı göl... Doğal ve tarihi güzellikleri çok fazla. Gelecek vaat eden bir ilçe. Bu nedenle Avcılar'ı tercih ettik” diye konuştu.


Uzun yıllardır Fransa'da yaşayan ve burada birçok prestijli projeleri hayata geçiren iş adamı Tahsin Taşkale, Avcılar'da beş yıldızlı otel yapmak için kolları sıvadı. Avcılar'ın son yıllarda cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Taşkale Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Taşkale, İstanbul'da yatırım için Avcılar'ı tercih ettiklerini söyledi. 


Otel açığını kapatacağız

Avcılar'a beş yıldızlı bir otel yapmak istediklerini ifade eden Taşkale, “Avcılar turizm yatırımı için çok...