06 / 05 / 2024

Avcılar Prestij daire seçenekleri

Avcılar Prestij daire seçenekleri

Bornova'da yükselecek Avcılar İnşaat, yeni projesi Avcılar Prestij ile Bornova'da yeni bir dünyanın kapılarını açacak. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 260 daireden oluşan projeyi 20 ay sonra teslim edeceklerini belirtti.

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Avcılar'da ilk daire mühürlendi!

Avcılar’da kolonları çatlayan ve büyük risk oluşturan 5 katlı binanın tahliye işlemlerine başlandı.

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle!

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle ödemeler yapılıyor. Toplamda 202 daireden meydana gelen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Collet Avcılar ödeme bilgisi!

Collet Avcılar ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 396 bağımsız birime yer verilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 

Avcılar Caddebostan'da yüzde 1 peşinatla!

Avcılar Caddebostan'da yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. İzmir Bornova'da inşa edilen Avcılar Caddebostan'da 202 adet daire yer alıyor. 

Avcılar Caddebostan'da 12 ay kur garantisi!

İzmir Bornova'da inşa edilen Avcılar Caddebostan'da 12 ay kur garantisi sunuluyor. Projede 202 adet daire yer alıyor...

Avcılar Caddebostan nerede?

Avcılar Caddebostan projesi 202 adet daireden meydana geliyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede satışlar devam ediyor. Peki Avcılar Caddebostan nerede?

Mars 19 Avcılar'da 48 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Firuzköy-Avcılar'da yükselen Mars 19'da  48 ay vade farksız ödeme fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. Daireleirn yılın son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor...

Collet Avcılar fiyat listesi!

Collet Avcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 1+1 , 2+1 , 3+1 şeklinde daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Avcılar'da inşa ediliyor. 

Avcılar 3S Firuze Konakları güncel daire fiyatları 2018!

1+1 ile 4+1 arasında daire seçenekleri sunulan Avcılar 3S Firuze Konakları'nda teslimlerin Eylül 2018’de yapılması planlanıyor...

Mars 19 Avcılar'da 437 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Metraco A.Ş tarafından İstanbul Avcılar'da hayata geçirilen Mars 19 projesinde toplamda 148 daire bulunuyor. Projedeki daire fiyatları lansmana özel 437 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Avcılar Reform Life daire fiyatları!

Avcılar Reform Life daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Reform Life projesinde firma bünyesinde 30 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor...

Avcılar Garden daire fiyatları!

Avcılar Garden daire fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Bayburtlu İnşaat imzası taşıyan Avcılar Garden projesinde teslimlerin Mart 2019 tarihinde yapılması planlanıyor...

Avcılar Prestij daire seçenekleri Haberi

Avcılar Prestij daire seçenekleri

Bornova'da yükselecek Avcılar İnşaat, yeni projesi Avcılar Prestij ile Bornova'da yeni bir dünyanın kapılarını açacak. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 260 daireden oluşan projeyi 20 ay sonra teslim edeceklerini belirtti. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan Avcılar Prestij'in temelini yakında atacaklarını söyleyen Avcı, projenin İzmir'in en köklü, sosyal, eğitime, doğaya en çok önem veren merkez ilçelerinden Bornova'da kurulacağım söyledi. Projenin çevre yoluna 50 metrelik mesafesi ile şehrin her yerine kolay ulaşım sağlayacağını vurgulayan Avcı, şöyle devam etti: Prestij Bornova AVM'lere de yürüme mesafesinde. Projemiz mimari konsepti, zengin mekan tasalımı, ferahlık veren peyzajı, iç avlusu, yaz kış kullanılacak havuzlan ve spa alanlarıyla sn-a dışı bir yaşam imkanı sağlayacak. Bunların yanı sn-a kapalı devre kamera sistemi ve 24 saat...