03 / 05 / 2024

avcılar şantiye bölgesi çelik polietilen servis hattı inşaatı

avcılar şantiye bölgesi çelik polietilen servis hattı inşaatı

İGDAŞ, Avcılar Şantiye Bölgesi'ne Çelik, Polietilen ve Servis Hattı İnşaatı yapımı işini ihale edecek...

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Öğretmenler dikkat! Depremde etkilenen illerden bazıları Üçüncü Hizmet Bölgesi yapıldı! 

Depremde etkilenen şehir ve ilçelerden bir bölümü öğretmenler için Üçüncü Hizmet Bölgesi şeklinde güncellendi. İşte ayrıntılar...

Euro Bölgesi’nde perakende satışlar yüzde 1,2 azaldı!

Euro Bölgesi’nde perakende satışlar yüzde 1,2 geriledi. en fazla düşüş yüzde 2,7 ile Letonya'da oldu. İşte detaylar...

Avcılar'da beton kalitesi tartışması: Şantiye şefi öldürüldü!

Avcılar’da Üniversite Mahallesi’nde bir inşaatta, beton kalitesini beğenmeyen şantiye şefi, beton firmasının görevlisi tarafından öldürüldü. Olay Çarşamba günü akşam saatlerinde meydana geldi.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Küçükçekmece ve Avcılar'a dikkat!

Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’un önünde olacak olan deprem Küçükçekmece ile Avcıların önünde olacak ve bu deprem 6,4 ile 6,7 arasında olacak" dedi.

Avcılar’da hasarlı evlerde yaşayanların isyanı: Ölüme terk ediyorlar!

1999 yılındaki Marmara depreminde İstanbul'da en fazla hasar alan ilçe olan Avcılar'da vatandaşlar korkuyla yaşıyor. İlçede çok sayıda binanın hasarlı olmasına rağmen bölge sakinleri binalarını yenileyememekten şikayetçi.

İzmir'deki deprem sonrası Avcılar'da bir binada çatlak meydana geldi! 

İzmir'de dün öğle saatlerinde meydana gelen 6.6 şiddettindeki deprem İstanbul'un bazı bölgelerinde de hissedildi. Seferihisar açıklarında meydana gelen deprem sonrasında Avcılar'da bir binada çatlak meydana geldi. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor! 2 günde 15 bina yıkıldı!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin göreve geldikten sonra “Hayat kurtarma hareketi” ismiyle başlattığı kentsel yenilenme çalışmaları hız kesmiyor. İlçede 2 günde 15 binanın yıkımı gerçekleştirildi. Yıl sonuna kadar 209 bina ve 2700 bağımsız bölüm yıkılacak...

avcılar şantiye bölgesi çelik polietilen servis hattı inşaatı Haberi

avcılar şantiye bölgesi çelik polietilen servis hattı inşaatı
İGDAŞ, İstanbul ve Boğaziçi Avcılar Şantiye Bölgesi'ne Çelik, Polietilen ve Sevis Hattı İnşaatı yapımı işini açık arttırmayla ihale edecek. İhale 31 Temmuz 2013 tarihinde saat 15:00'da İGDAŞ Genel Müdürlüğü'nde  gerçekleşecek.


İlanı detaylı görüntülemek için