29 / 04 / 2024

Avcılar suriyelilere özel okul

Avcılar suriyelilere özel okul

Ülkelerindeki savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için Avcılar’da bir okul daha hizmete girdi. Prefabrik okulda ilk etapta 125 öğrencinin öğrenime başladığını vurgulayan Mehmet mazi, yeni kayıtlarla bu sayının artacağını bildirdi.

Avcılar Next ödeme planı!

İzmir’i “yeni nesil yatırım” konsepti ile tanıştıracak Avcılar Next projesinde ön talep dönemine özel fırsatlar sunuluyor. İşte Avcılar Next ödeme planı...

Turan Hançerli: Avcılar'ın geleceğini inşa edeceğiz!

Cumhuriyet Halk Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, "Avcılar İstanbul'un en güzel kentlerinden biri. Yeşilköy, Tahtakale ve Firuzköy mahallelerinde imar yok buraların imar sorunları çözülecek'' diye konuştu.

Murat Kurum'dan Avcılar'a özel sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 1 Nisan sabahı Avcılar'a özel sosyal konut projesini de yapacağız. Avcılar'a hayırlı olsun" diye konuştu.

Avcılar İnşaat'tan 14 Şubat'a özel 0,79 faiz ve 120 ay vade!

Avcılar İnşaat Sevgililer Günü'ne özel olarak yeni bir kampanyaya başladı. İşte Avcılar İnşaat 14 Şubat kampanyası detayları...

Avcılar Mars 19'da lansmana özel fiyatlar!

Firuzköy-Avcılar'da yükselen Mars 19'da lansmana özel fiyatlar sunuluyor. Projede daireler 2018'in son çeyreğinde yapılacak.. 

Mars 19 Avcılar'da 437 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Metraco A.Ş tarafından İstanbul Avcılar'da hayata geçirilen Mars 19 projesinde toplamda 148 daire bulunuyor. Projedeki daire fiyatları lansmana özel 437 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Kadir Topbaş: Avcıları ulaşım ağlarıyla donatıyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'un en güzel ilçelerinden olan Avcılar'ı ulaşım ağlarıyla donatıyoruz'' dedi.

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

3S Kale, Avcılar ve Topkapı'da yeni proje yapacak!

3S Kale Holding Genel Müdürü Gürün: "2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız" dedi.

Avcılar Effect ödeme planı!

Avcılar Effect ödeme planı kapsamında kişiye özel indirim uygulanıyor. İzmir'in Bornova ilçesinde inşa edilen projede konut fiyatları 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Avcılar Effect fiyat listesi!

Avcılar Effect fiyat listesi kapsamında daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kişiye özel indirim imkanı sağlayan projede 390 adet birim yer alıyor.

Bornova Avcılar Prestij ödeme planı!

Konum bilgisine göre İzmir Koleji'nin yanıbaşında bulunan proje toplam 32 bin 500 metrekareye yayılıyor. Bornova Avcılar Prestij ödeme planı kapsamında kişiye özel indirim sağlanıyor.

Avcılar suriyelilere özel okul Haberi

Avcılar suriyelilere özel okul

Ülkelerindeki savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için Avcılar’da bir okul daha hizmete girdi. 125 öğrencinim öğrenim gördüğü geçici eğitim merkezini, Uluslararası Şefkat Derneği açtı. Uluslararası Şefkat Derneği Başkanı Mehmet Mazi, Bahçelievler, Bahçeşehir, Küçükçekmece, Beylikdüzü ve Avcılar merkezdeki okullarında 2500’e yakın öğrencinin öğrenim gördüğünü, ihtiyaç olduğu için Avcılar’la Esenyurt sınırında yer alan Yeşilkent Mahallesi’ne de bir okul kurduklarını söyledi. Prefabrik okulda ilk etapta 125 öğrencinin öğrenime başladığını vurgulayan Mehmet mazi, yeni kayıtlarla bu sayının artacağını bildirdi. Mazi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın kararına göre Suriyeliler için açılan okullarda kayıtların açık tutulduğunu, yeni gelen Suriyeli her çocuğun kaydının alınacağını...