06 / 05 / 2024

Avcılar turizm kenti olacak mı

Avcılar turizm kenti olacak mı

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'yi ziyaret eden Almanya’nın Bavyera Eyaleti Üst Düzey Bürokratları’ndan oluşan bir heyet, Avcılar Belediyesi’nin başlattığı projeler için “göz kamaştırıcı” ifadesini kulandı...

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Kırço tarafından açıldı.

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Yakut ve Uğur Akçakoç ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avcılar Turizm Tesis Alanları imar planı askıda!

İstanbul Avcılar İlçesi, 15.12.2006 onaylı Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Had Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Had Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi bugün 100 bin TL sermaye ile açıldı.

Gündüzler Yapı İnşaat Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeugmapark Hotel Avcılar Şubesi açıldı!

Gündüzler Yapı İnşaat Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeugmapark Hotel Avcılar Şubesi, 3 milyon TL sermaye ile 13 Kasım'da İstanbul Avcılar Gümüşpala Mahallesi'nde açıldı.

Avcılar'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Fransa'da birçok inşaat projesini hayata geçiren iş adamı Tahsin Taşkale, Avcılar'da 5 yıldızlı otel yapmak için fizibilite çalışmalarına başladı. Taşkale, Avcılar'ın turizm yatırımı için çok uygun olduğunu belirtti.

Avcılar Su Ürünleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Avcılar Su Ürünleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ferhat Avcı ve Selma Avcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Yeni As Bayburt Turz. Seyahat Taş.Ser.Bak.İst.İnş.Pet.Akar.Tem.Tic.San.Ltd.Şti.İst. Avcılar Şubesi açıldı!

Yeni As Bayburt Turizm Seyahat Taş. Ser. Bak. İst. İnşaat Pet. Akar. Tem. Tic. Sanayi Limited Şirketi İstanbul Avcılar Şubesi; Fuat Yolcu Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Avcılar'da açıldı.

Foçalılar turizm yatırımı istiyor!

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerinin turizm kenti olma özelliğini yitirdiğini söyledi. Foçalılar, Fransız Tatil Köyü'nün ve yel değirmenlerinin faaliyete geçmesini istiyor

Handan Toprak Benli: Avcılar turizm kenti olacak!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'yi ziyaret eden Almanya’nın Bavyera Eyaleti Üst Düzey Bürokratları’ndan oluşan bir heyet, Avcılar Belediyesi’nin başlattığı projeler için “göz kamaştırıcı” ifadesini kulandı...

Ulaşlar Turizm Akif Polat Turizm'den otel satın alacak!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş, Akif Polat Turizm Otelcilik Tic.San.A.Ş'ye ait oteli satın almak için görüşmelere başladı.

Avcılar Toya Vista daire fiyatları ! 2 bin 380 TL peşinatla 2+1!

Avcılar'da yükselen Toya Vista projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 238 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor...

Avcılar turizm kenti olacak mı Haberi

Avcılar turizm kenti olacak mı

Almanya’nın Bavyera Eyaleti Üst Düzey Bürokratları’ndan oluşan bir heyet, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’yi ziyaret etti.


Avcılar Belediyesi'nde bugün (30 Eylül 2014 Salı) gerçekleşen ziyarette, Heyet Başkanlığı’nı  Bavyera Eyaleti Başbakanlık Müsteşarı Dr. Peer FrieB’in yaptığı Alman konuklar, Avcılar Belediyesi’nin çalışmaları ve uygulamasına başlanan yeni projeleri ile yakından ilgilendi. 


"Avcılar turizm kenti olacak"


Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Almanya’dan gelen konuklarına,  harita üzerinden Avcılar İlçesi’ni tanıtarak, Avcılar Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Heyetin sorduğu soruları da yanıtlayan Başkan Dr. Toprak Benli, “Bir doğa harikası konumuna sahip olan Avcılar’ı turizm kenti yapmak için çalışıyoruz.  Sosyal projeler, kültür, sanat ve spor alanlarında halkımıza söz verdiğimiz projelerinin altyapısını 5 ayda tamamladık ” dedi.  Bathonia Antik Kenti’nde yapılan kazı çalışmalarını anlatan Başkan Toprak Benli, dezavantajlı...