14 / 05 / 2024

avcılarda otel

avcılarda otel

Avcılar'da, imar ruhsatı bulunan otel binasının giriş bölümü kaçak olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Oteli yapan firmanın genel koordinatörü ise yıkımın şahsi nedenlerden dolayı gerçekleştiğini iddia etti

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

Kiracı bir odayı beş kişiye kiraladı! Ev sahibi çareyi evi satmakta buldu!

Avcılarda bir kiracı evin bir odasını 5 kişiye kiraladı.  Evinin son halini gören ve bu şekilde kiraya verildiğini öğrenen ev sahibi ise çareyi evini satışa çıkarmakta buldu.

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Rixson Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rixson Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Şengüzer Ağaoğlu, Yunus Çakır ve Zafer Kayğusuz ortaklığında kuruldu.

Babilon Otel Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Babilon Otel Turizm Otomotiv Limited Şirketi Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Gülbahar Çelik tarafından kuruldu.

Ayder'e otel yapılacak! 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

Newtaksim Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newtaksim Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Avcı ve Halit Gündüz ortaklığında kuruldu.

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halit Karabak tarafından kuruldu.

Kaifa Otel Turizmcilik İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Kaifa Otel Turizmcilik İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Lamın Jawla Sanneh tarafından kuruldu. 

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

İtalyan mutfak markası Stosa üretimini Türkiye'ye taşıyor!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Aykar İnşaat, İtalyan mutfak markası Stosa'yı Türkiye'ye getirdi. Markanın ilk mağazalarını Bakırköy ve Avcılarda açan şirket, İstanbul dışında franchise vererek büyüme hedefinde.

Avcılar'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Fransa'da birçok inşaat projesini hayata geçiren iş adamı Tahsin Taşkale, Avcılar'da 5 yıldızlı otel yapmak için fizibilite çalışmalarına başladı. Taşkale, Avcılar'ın turizm yatırımı için çok uygun olduğunu belirtti.

Selçuk Avcı: Yapılarda sürdürülebilirlik kaçınılmaz sonuç!

Sürdürülebilir nitelikteki ödüllü mimari projeleriyle tanınan Avcı Architects’in kurucusu ve ÇEDBİK Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcısı Mimar Selçuk Avcı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

avcılarda otel Haberi

avcılarda otel

Otele imar ruhsatının Avcılar Belediyesi tarafından verildiğini açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise, "Kaldırıma izinsiz işgal söz konusu idi. Bu nedenle de yıkım gerçekleştirildi." dedi. Avcılar'da Sonkar Yapı tarafından çelik konstrüksiyon üzerine inşa edilen 27 katlı otel binası inşaatının ön kısmında dün yıkım gerçekleşti. Otelin giriş ve çıkışının yapılacağı alan, kaldırımın işgal edildiği gerekçesiyle yıkıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin polis eşliğinde yaptığı yıkımın kanunsuz olduğunu belirten Sonkar Yapı Genel Koordinatörü Aykan Ceylan, mahkemeye başvurarak hukuki çalışma başlattıklarını söyledi. Otel için 35 milyon Euro yatırım yaptıklarını kaydeden Ceylan, "Bu yıkımın sebebi otel inşaatımızın hemen ilerisinde bulunan otomotiv bayiimizle ilgilidir. İş yerimizin önüne haksız yere üst geçit yapmak istediler. Biz de mahkeme kanalı ile bu duruma itiraz ettik ve...