02 / 05 / 2024

avcılarda tedbirsiz yıkım çalışmaları

avcılarda tedbirsiz yıkım çalışmaları

Avcılar Denizköşkler Mahallesi’ndeki 5 katlı binada incelemeler yapıldı. Binanın riskli olduğu tespit edilmesinin ardından yıkım çalışmaları başladı. Yıkım alanındaki tedbir yetersizliği pencerelerin söküm işleminde betonların yola düşmesine sebep oldu.

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sergen Kaşıkçı tarafından kuruldu.

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yaman tarafından kuruldu.

Ocak zamlı maaşlarda büyük deprem! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Peş peşe duyuruldu! Hemen bakın!

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Ocak zamlı maaşlarda büyük deprem! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Peş peşe duyuruldu! Hemen bakın!

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Sınağ tarafından kuruldu.

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Avcılar'dan sonra Esenler'de de yıkılacak binalara kapılı bariyer önlemi!

Kentsel dönüşüm kapsamında Avcılar'da yıkım sürecine giren ve tahliye edilen binalar için genellikle alınan kapılı bariyerli bir önlemin benzeri de Esenler'de yapıldı.

Avcılar Belediye binası için yıkım işlemleri başladı!

51 sene önce inşa edilen Avcılar binası için yıkım işlemleri başladı. Yapılan çalışmalarda binada çok sayıda demir olduğu ve beton kalitesinin çok düşük olduğu belirtildi.

Avcılar’da yıkımına başlanan binalara kapılı bariyer engeli!

Avcılar Merkez Mahallesi’nde yıkım kararı alınan bir binada bulunan kapılar tek tek sökülüp, araç ve yaya trafiğine tehlike yaratmaması için daha önce de olduğu gibi yine kapılı bariyerler oluşturuldu.

Alim Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alim Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Demirel tarafından kuruldu.

Bafra'daki 13 kaçak yapı için yıkım kararı!

Samsun Bafra Belediyesi tarafından ilçede bulunan 13 binanın yıkılması amacıyla sahiplerini uyarılarda bulundu. Bu durumda ev sahipleri yıkımı yapmadığı taktirde binalar belediye tarafından yıkılacak.

avcılarda tedbirsiz yıkım çalışmaları Haberi

avcılarda tedbirsiz yıkım çalışmaları

Avcılar Denizköşkler Mahallesi Ahmet Kaya Caddesi’nde yer alan beş katlı bina yapılan incelemelerde riskli olduğu tespit edildi.

Sözcü Gazetesi’nde yer alan habere göre; riskli binanın kentsel dönüşüm kapsamında yeniden yapılması için yıkım çalışmaları başladı. Ancak yıkım çalışmaları  esnasında alınan güvenlik tedbirlerinin yetersizliği dikkat çekti.

Güvenlik önlemi alınmadı

Pazar tezgahları ile güvenlik önlemi alınan alanda binadaki pencerelerin sökülme işleminde, yere beton parçaları düştü. O anları vatandaşlar cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Görüntülerde binada işçiler pencereleri sökmeye çalışırken, aşağıya beton parçaları düşüyor. Bu esnada bina önüne şerit çekmeye çalışan bir kişi işçileri yavaş ve dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Yıkım çalışmalarının yapıldığı binanın önünden insanlar ve araçlar geçiyor.

Firmanın sorumluluğunda

Binanın sahibi Sabahattin Doğan, şu açıklamalarda bulundu;

“Buradaki güvenlik önlemlerini almak tamamen anlaştığımız firmaya ait. Bu bina 1984...