06 / 05 / 2024

Avcılarda yangın

Avcılarda yangın

Avcılar'da depo yangını çıktı. Yeşilkent Mahallesi'nde bir nalbur deposunda çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.Alanın bitişiğindeki tekstil atölyesine ve diğer binanın çatısına sıçrayan alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Yapılarda yangın merdiveni denetimleri ve cezaları mecliste!

Toplu yaşam alanlarında yangın merdiveni denetimleri ve merdiven olmayan yapılara uygulanan cezalar meclis gündemine taşındı. Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Abdurrahman Kılıç: Yeni binalarda yangın riski artacak!

TÜYAK Onursal Başkanı Prof. Dr. Adurrahman Kılıç, yangın kontrollerinin itfaiye tarafından yapılması uygulamasına son verilmesini eleştirdi: “İtfaiye tulumbacılığa geri dönecek, yeni yapılarda yangın riski artacak”

Apartmanlarda yangın merdiveni zorunlu mu?

Yangın merdivenleri, özellikle çok katlı yapılarda meydana gelebilecek olumsuz bir durumda içerideki insanlarının bu durumdan kurtulmasını sağlayan yapılar olarak tanımlanıyor.Peki, apartmanlarda yangın merdiveni zorunlu mu?

Avcılar'da yangın çıktı!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 'nde büyük nalbur deposunda çıkan yangın, yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Nalbur deposunda başlayan yangın söndürüldü.

Avcılar'da depo yangını çıktı!

Avcılar'da depo yangını çıktı. Yeşilkent Mahallesi'nde bir nalbur deposunda çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.Alanın bitişiğindeki tekstil atölyesine ve diğer binanın çatısına sıçrayan alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Hadımköy'de ütü fabrikasında yangın çıktı!

Hadımköy'de ütü fabrikasında yangın çıktı. Hadımköy'de, bir ütü fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.Avcılar, Kıraç, Hadımköy ve Esenyurt iftaiye ekipleri, olay yerine sevk edildi.

Büyükçekmece'de iplik fabrikasında yangın çıktı!

Büyükçekmece'de yaklaşık 8 bin 500 metrekare alana kurulu iplik ve elyaf üretimi yapılan fabrikada çıkan yangın söndürüldü. Yangına, Büyükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü, Küçükçekmece ve Bakırköy itfaiyesi ekipleri müdahale etti.

Yangın güvenliği sorumluluğu!

Binaların yangın güvenliğinden kamu kurum ve kuruluşları ile özel kuruluşlarda en büyük amir, diğer bina, tesis ve işletmelerde sahip veya yöneticiler sorumlu oluyor. İşte yangın güvenliği sorumluluğu...

Samsun Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde yangıın çıktı!

Kızılırmak Deltası'ndaki Kuş Cenneti'nde bulunan sazlık alanda çıkan yangın, 5 saatten beri devam ediyor. Çevredeki vatandaşlar, yangının çevre illerden gelen avcılar tarafından çıkarıldığını öne sürdü...

Abdurrahman Kılıç:2007'den önceki yapılarda yangın önlemleri yetersiz!

TÜYAK, Yangından Korunma Derneği ve Sektörel Fuarcılık tarafından üçüncüsü bu yıl 14-15 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlenecek TÜYAK 2013 – Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi düzenlenen törenle açıldı...

Ytong ısı yalıtım plağı yangın emniyeti de sağlıyor!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, 25 Eylül'de başlayan Yangın Haftası dolayısıyla açıklamalar yaptı: "Yapılarda tıpkı enerji tasarrufu ve deprem güvenliği konularında olduğu gibi yangın güvenliğinde de maksimum fayda sağlıyoruz"...

Apartmanlarda yangın merdiveni zorunluluğu!

Hangi yapılarda yangın merdiveni zorunluluğu bulunuyor? Yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Kocaeli Çamlıtepe'de orman yangın çıktı!

Kocaeli'nin Çamlıtepe mevkinde çıkan orman yangını ağaçlarda hasara neden oldu...

Avcılarda yangın Haberi

Avcılarda yangın

Avcılar'da bir nalbur deposunda çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.


Yeşilkent Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde büyük nalbur deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Başta Avcılar olmak üzere olay yerine gelen Başakşehir, Esenyurt ve Beylikdüzü itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.


Alanın bitişiğindeki tekstil atölyesine ve diğer binanın çatısına sıçrayan alevleri kontrol altına alma çalışmaları...