09 / 05 / 2024

avcılardaki projeler

avcılardaki projeler

Toya Vista ve Academia Apartments projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi.

Avcılar'da yer alan 2 projenin havadan genel videosu!

Avcılar'da inşa edlien Toya Vista ve Academia Apartments projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Avcılar'da binalar yenilenemezse, ilerde telafisi mümkün olmayan can kayıpları yaşanacak! 

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İBB Şubat ayı meclis toplantısında Avcılardaki binaların depreme karşı güçlendirilebilmesi için imar planı değişikliği talep etmişti, ancak konu gündeme gelmedi...

Avcı Architects’ten global ölçekli projeler!

Sürdürülebilir mimarlığın Türkiye’deki öncüsü olan Avcı Architects, İstanbul, Londra ve Ljubljana’daki ofislerinde Avrupa’dan Afrika’ya ve Ortadoğu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projeleri tasarlıyor.

Handan Toprak Benli: Avcılar'a 100 yıllık imar planı yaptık!

İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin tek kadın belediye başkanı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli sosyal demokrat belediyecilik adına önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi.

Avcı Architects, Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor!

Mimari ve iç mimari projelerle birlikte sergileme ve sahne tasarımını da içeren geniş bir skalada projeler üreten Avcı Architects, dünyaca ünlü mimari tasarım ve proje geliştirme şirketi Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor.

Avcılar İnşaat İzmir'de 6 yeni projeye hazırlanıyor!

Avcılar İnşaat 6 yeni proje hayata geçirecek. İzmir'de inşa edilecek olan projeler Bayraklı, Bornova, Konak'ta yer alacak. Projelerin yapım çalışmaları sürüyor.

Avcılar'daki dönüşüme Dikmen Vadisi modeli geliyor!

Marmara Depremi'nin en fazla vurduğu Avcılar'da kentsel dönüşümde Ankara'da başarı ile uygulanan 'Dikmen Vadisi' ile 'Portakal Vadisi' modellerinde izlenen projeler öne çıktı.

Avcılar kentsel dönüşümüne Ankara modeli!

Marmara Depremi'nin en fazla vurduğu İstanbul Avcılar'da Kentsel dönüşümde Ankara'da başarı ile uygulanan 'Dikmen Vadisi' ile 'Portakal Vadisi' modellerinde izlenen projeler öne çıktı.

Avcı Architects, modern ofisler tasarlıyor!

Modern çalışma mekanları üzerine yaptığı araştırmalarını sürdüren ve bu yönde projeler üretmeye devam eden Avcı Architects’in tasarladığı INC Research İstanbul Merkez Ofisi’nde çağdaş ve sürdürülebilir bir tasarım anlayışı vurgulanmış.

Handan Toprak Benli: Avcılar turizm kenti olacak!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'yi ziyaret eden Almanya’nın Bavyera Eyaleti Üst Düzey Bürokratları’ndan oluşan bir heyet, Avcılar Belediyesi’nin başlattığı projeler için “göz kamaştırıcı” ifadesini kulandı...

Doruk GYO Avcılar’a 30 katlı rezidans yapıyor!

DORUK GYO Şehircilik, ilk projesini vitrine çıkardı. Avcılar’da 100 milyon liralık yatırımla gerçekleştirilen 30 katlı rezidans projesine ‘baştan çıkarıcı’ anlamına gelen Allure adı verildi. Şirket aynı markayla yeni projeler de planlıyor.

Avcılar'da 5 katlı binalar 15 ile 18 katlı apartmanlara dönüştürülecek!

Kentsel dönüşümle yepyeni bir görünüm kazanmaya hazırlanan İstanbul'un deprem açısından en az güvenilen bölgesi Avcılar'da yeni projeler site bakışıyla hazırlandı. İlçede 5 katlı binalar 15 ile 18 katlı apartmanlara dönüştürülecek...

Avcılar kentsel dönüşümle yenileniyor!

İSTANBUL’un deprem açısından en az güvenilen bölgesi olan Avcılar’da yeni projeler site bakışıyla hazırlandı. Mahalleler en çok 50 dönümlük adalara yapılacak ve adalar diğerlerine kapalı girişleriyle siteye dönüşecek...

Metrobüs Avcılar ve Beylikdüzü’ndeki konut projelerini arttırdı!

sahibinden.com projeler’in verilerine göre, Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattına ilişkin ilk haberlerin yayınlandığı 2011’den bu yana, iki ilçede inşa edilen konut projelerinin sayısı yüzde 50 arttı

avcılardaki projeler Haberi

avcılardaki projeler


Toya Vista ve Academia Apartments projelerinin havadan videosu için...