15 / 05 / 2024

Aven Dizayn ticaret şirketi

Aven Dizayn ticaret şirketi

Aven Dizayn Dış Ticaret İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Faruk Gökçen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu.

Optima Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optima Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Kavcı tarafından kuruldu.

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türkmen tarafından kuruldu.

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kaplan ve Fahrettin Yıldız ortaklığında kuruldu.

3boyut Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3boyut Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Durğun tarafından kuruldu.

Emirler Dizayn İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Emirler Dizayn İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadet Ağca tarafından kuruldu.

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konur tarafından kuruldu.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Mizar Dizayn Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizar Dizayn Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rasim Yağar tarafından kuruldu.

Ck Form Dizayn Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Form Dizayn Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Tüzel Özdemir tarafından kuruldu.

Kaf Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Feza Duman tarafından kuruldu.

Ysb Dizayn İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysb Dizayn İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yeşilbay tarafından kuruldu.

Aven Dizayn ticaret şirketi Haberi

Aven Dizayn ticaret şirketi

Aven Dizayn Dış Ticaret İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Faruk Gökçen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu. 


Aven Dizayn Dış Ticaret İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT MALZEMELERİ-İkamet amaçlı binaların inşaatı yapmak (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) .İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı yapmak (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı).İnşaat malzemesinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapmak (inşaat demiri ve kerestesi hariç).Metalden prefabrik yapıların, köprülerin, köprü parçalarının, kulelerin, kafes direklerin, konstrüksiyon elemanlarının, diğer yapıların ve yapı elemanlarının toptan ticareti yapmak.Metalden kapı, pencere...