02 / 05 / 2024

Avend Çayyolu projesi

Avend Çayyolu projesi

Rast Grup tarafından Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Avend Çayyolu'nda 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 365 bin TL'den başlıyor..

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Evans Çayyolu'yla başkente 324 yeni konut geliyor! 288 milyon TL'lik proje!  

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Ankara Çankaya'da 324 konutluk yeni proje inşa edecek. Evans Çayyolu projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Koordinat Çayyolu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi 29 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Koordinat Çayyolu projesi 33 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut Koordinat Çayyolu 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koordinat Çayyolu projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Koordinat Çayyolu 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Koordinat Çayyolu projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Avend Beytepe'nin lansmanı yapıldı!

“Daha iyi bir yaşam düşünüyorum; Öyleyse Avend Beytepe” sloganı ile yola çıkan Avend Beytepe Projesi, iş, siyaset ve cemiyet dünyasını bir araya getiren organizasyon ile lansmanı yapıldı. 

Ankaralı Koordinat Çayyolu ile kazandı!

Türkiye için kazanç vakti kampanyasının Ankara’daki gözde projesi Koordinat Çayyolu oldu. Koordinat Çayyolu’nda kısa sürede satış grafiği yüzde 80’lere ulaştı...

Nokta Ankara projesi fiyatları!

21 bin 274 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Nokta Ankara projesi Ankara'nın en değerli bölgesi Çayyolu'nda inşa ediliyor.  İşte, Nokta Ankara projesi fiyatları...

Emlak Konut, Koordinat Çayyolu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı oordinat Çayyolu projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim?

Next Level Çayyolu projesi Ankara Çayyolu'nda hayata geçiriliyor. Peki Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim edilecek?

Avend Çayyolu projesi Haberi

Avend Çayyolu projesi

Avend Çayyolu, Rast Grup tarafından Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. Konut, cadde mağaza ve ofis seçeneklerinden meydana gelen projede toplamda 113 daireye yer veriliyor. 

15 ofis ve 16 mağazanın da yer aldığı Avend Çayyolu projesi 2 blok halinde yükseliyor. 

Arsa alanı 10 bin metrekare olan Avend Çayyolu projesinin inşaat alanı ise 38 bin metrekare olarak belirlendi. 

Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Dairelerin alanları ise 86 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor.

Projede 2+1 daireler 365 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile ev sahibi olunabilen Avend Çayyolu projesinde firma bünyesinde kişiye özel ödeme planları da oluşturulabiliyor.

Avend Çayyolu projesinde daire teslimlerinin 2018 Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Tel: 0(312) 217...