08 / 05 / 2024

avia park alış veriş merkezi

avia park alış veriş merkezi

Perakende ve gayrimenkul sektöründe ilklere imza atan Rönesans Holding, Avia Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile Rusları yeni bir yaşam merkezi anlayışıyla tanıştırdı. AVM Avrupa'nın en büyük alış veriş merkezi olma unvanına sahip .

Türkiye'nin ilk kripto kiosku Marmara Park'ta!

Kripto para piyasası Türkiye'de büyük rağbet görmeye devam ediyor. Ülkemizin ilk kripto para alışveriş standı Marmara Park Alışveriş Merkezi' nde kurulacak.

Batman Park AVM 150 milyon TL'ye satılıyor!

Batman Kültür Mahallesi'nde yer alan Batman Park alışveriş merkezi 150 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Hacı Osman Korusu park çalışmaları 2018'de başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Hacı Osman Korusu'na yapılacak olan Sarıyer'in Dev Bölge Parkı için gerekli izinlerin çıkmasından sonra 2018 yılı içerisinde çalışmalar başlayacak... 

Van İnci Park AVM açıldı!

Van'da inşa edilen İnci Park Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. İstihdama katkı sağlayacak AVM 35 kişiye iş kapısı olacak.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Nevşehir Botanik Park çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Antalya Muratpaşa'da Deniz Feneri Parkı inşa ediliyor!

Muratpaşa Belediyesi, 1'inci derece doğal SİT statüsünde Lara falez kıyı bandı üzerindeki Deniz Feneri Parkı çalışmalarında son aşamaya geldi.

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı'nın inşaatı başladı!

Askerin boşalttığı Metris Kışlası içinde 170 dönüm arazide yapılacak 15 Temmuz Şehitler Parkı çalışmaları, kurban kesilerek dualarla başladı.

Zonguldak Ereğli Özdemir Park AVM açıldı!

Zonguldak Ereğli ilçesinde yapımı tamamlanan Özdemir Park Alışveriş merkezi, açılış öncesinde basın mensuplarına tanıtıldı. Tanıtımı ünlü sunucu manken ve oyuncu İpek Tanrıyar tarafından gerçekleştirildi.

Alişan Maçka Rezidans'taki evine eşya baktı!

Ünlü sanatçı Alişan İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde Maçka Rezidans'tan aldığı yeni evi için eşya baktı. Alişan, AVM'deki alışveriş turunun ardından bir kafede günün yorgunluğunu attı.

Çorlu Memduh Şevket Esendal Parkı hizmete açılacak!

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazımiye Mahallesi’nde park yapım çalışmalarını sürdürüyor. Memduh Şevket Esendal Parkı, çalışmaların tamamlanmasının ardından kısa süre içinde hizmete sunulacak.

avia park alış veriş merkezi Haberi

avia park alış veriş merkezi

Moskova’da 24 ay gibi kısa sürede tamamlanan Avia Park AVM, kapsadığı alan bazında Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezi olma unvanına sahip. 


Rönesans Holding tarafından inşa edilen ve 495 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen Avia Park AVM, bugün yapılan törenle açıldı. Törene Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Rönesans Holding Rusya Başkanı Avni Akvardar, Rus yetkililer ve Rönesans Holding yöneticileri katıldı. 


Açılış töreninde konuşan Rönesans Holding Rusya Başkanı Akvardar, Moskova ve Rus halkını Avrupa’nın en büyüğü olan alışveriş ve yaşam merkeziyle buluşturmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:


“21 yılda Rönesans, başta Rusya olmak üzere dünyanın 16 farklı ülkesinde çok sayıda önemli projeye imza atarak küresel ekonominin önemli aktörlerinden biri haline geldi. Artık gayrimenkul, altyapı ve sanayi projelerinde çok önemli bir birikime...