29 / 04 / 2024

Türkiye'nin ilk kripto kiosku Marmara Park'ta!

Türkiye'nin ilk kripto kiosku Marmara Park'ta!

Kripto para piyasası Türkiye'de büyük rağbet görmeye devam ediyor. Ülkemizin ilk kripto para alışveriş standı Marmara Park Alışveriş Merkezi' nde kurulacak.



Kripto para piyasası tüm dünyada popülerliğini koruduğu gibi Türkiye'de de merakla takip ediliyor. Ülkemizdeki ilk kripto para standına ev sahipliği yapacak olan 'Marmara Park Alışveriş Merkezi',Pundi X Türkiye önderliğinde satışa sunulan kripto para standında  diğer kripto paralarının da alım satım işlemleri yapılacak.
 

Türkiye nin ilk kripto kiosku Marmara Park ta!


Marmara Park  Alışveriş Merkezi , fiziksel kripto exchange pazarının lideri Pundi X aracılığıyla açmış olduğu kripto para standıyla, piyasadan kripto para ticaretinde fark yaratacak yeni bir bakış açısı kazandırmayı planlıyor.

Marmara Park, kripto alışverişi standıyla Türkiye’de birden fazla alışveriş merkezinde yer alan döviz bürolarının yanına kripto para bürosunu da yer vererek sektör de öncülük yapıyor.

Kripto paralarda dolandırıcılık yüzde 81 arttı! 

Türk yatırımcılar hangi kripto para piyasalarını takip ediyor? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön