17 / 05 / 2024

Türkiyenin ilk kripto kiosku

Türkiyenin ilk kripto kiosku

Kripto para piyasası Türkiye'de büyük rağbet görmeye devam ediyor. Ülkemizin ilk kripto para alışveriş standı Marmara Park Alışveriş Merkezi' nde kurulacak.

Peugeot açıkladı! Peugeot satışlarında Türkiye ilk 10'a girdi!

Peugeot 2023'te dünya çapında satışlarını 1.1 milyona çıkardığını duyurdu. Yapılan açıklamada Türkiye, satılan araç sayısı bakımından ilk 10'da yer aldığı kaydedildi. 

Oyun yatırımında Türkiye ilk sırada!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin hazırladığı "Video Oyun Endüstrisi" raporunda, Türk oyun girişimlerine 2022’nin ilk 6 ayında yapılan yatırımların tutarı 333 milyon doları buldu. Türkiye'yi 158 milyon dolarla İngiltere, 60 milyon dolarla Norveç, 53 milyon dolarla Finlandiya izledi.

Türkiye ekonomisi 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 4 büyüdü! TÜİK rakamları tek tek açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından, bu yılın ilk çeyreğine ilişkin Türkiye ekonomisi büyüme rakamı açıklandı. Peki Türkiye ilk çeyrekte yüzde kaç büyüdü? İşte o rakamlar...

Türkiye ilk 3 ayda en çok hangi ülkelere ihracat yaptı?

Türkiye İhracatçılar Meclisi, (TİM) Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ülkeleri listeledi. Elde edilen bilgiler kapsamında, Türkiye'nin ilk çeyrekte ülkeler bazında yaptığı ihracat 54.3 milyar dolara çıkarken, en fazla dış satım 4.9 milyar dolarla Almanya'ya gerçekleştirildi.

ABD TÜFE rakamları kripto paralara pozitif yansıdı!

Bir süredir küresel piyasalardan ayrışan kripto paralar, ABD’de açıklanan tüketici enflasyon verisinden sonra toparlandı. 

Türkiye’deki kripto para sektörüyle ilgili çok ilginç veriler ortaya çıktı!

Bu sene yaşadığı şiddetli dalgalanmalarla dünya genelinde birçok yatırımcının hızla uzaklaştığı, bazılarının ise çok temkinli yaklaştığı kripto sektörüyle ilgili yapılan araştırmada ilginç veriler ortaya çıktı.

Türiye'den altın rekoru! Altın alımlarında Türkiye ilk sırada

Merkez bankalarının altın alımları 2022 yılı içinde 9 ayda 673 tonla 55 yılın zirvesini gördü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, bu dönemde 94,7 tonluk alımla ilk sırada yer alıyor.

Türkiye kripto para kullanımında ikinci sırada!

Küresel araştırma şirketi Morning Consult tarafından hazırlanan araştırma raporunda Türkiye'nin kripto para kullanımında ikinci sırada yer aldığı belirtildi.

Avrupalılar kış için ülkeleri terk ediyor! Türkiye ilk tercihleri olacak!

Rusya ve Avrupa arasında yaşanan kriz nedeniyle artan enerji fiyatları Avrupalıları kış turizmine itiyor… Türkiye’nin Avrupalılar için ilk tercih olması bekleniyor.

Türkiye'deki kripto para yatırımcılarını çok yakından ilgilendiren gelişme! BDDK Başkanı resmen açıkladı

Kripto paradaki deprem devam ediyor. Türkiye’de ise kripto parada yeni yasal düzenlemeler için adımlar atılıyor. BDDK Başkanı konu ile ilgili yeni açıklamada bulundu. İşte detaylar…

Kripto para almayı düşünenler dikkat! Türkiye'de en çok tercih edilen kripto paralar...

Kripto paralar içinde en popüleri Bitcoin. Öyle ki yatırımcısı anbean bitcoin son dakika yorumlarını takip ediyor. Kripto paralar en az döviz kadar takipçi toplayınca hakkındaki araştırmlar da önem kazanıyor. Bitci.com ve Future Bright'ın yaptığı bir araştırma, Türkiye'deki kripto para sektörüne ili

Kripto paralar değerlenecek mi? İşte Bitcoin beklentileri...

Kripto paraların kullanımında dünyada dördüncü, Avrupa’daysa ilk sıraya yerleşen Türkiye’de, kripto para piyasaları için getirilecek düzenlemelerle ilgili çalışmalar devam ediyor. Peki bu düzenlemeler belli oldu mu?Kripto paralar değerlenecek mi? İşte Bitcoin beklentileri...

Türkler kripto paraya akın ediyor!

İngiltere merkezli ekonomi gazetesi Financial Times, Türkiye'de kripto paralara yükselen ilgiyi inceledi. Yüksek enflasyon, belirsizlik ve TL'deki oynaklık sebebiyle Türk vatandaşlarının kripto varlıklara yöneldiği belirlendi.

Türkiyenin ilk kripto kiosku Haberi

Türkiyenin ilk kripto kiosku

Kripto para piyasası tüm dünyada popülerliğini koruduğu gibi Türkiye'de de merakla takip ediliyor. Ülkemizdeki ilk kripto para standına ev sahipliği yapacak olan 'Marmara Park Alışveriş Merkezi',Pundi X Türkiye önderliğinde satışa sunulan kripto para standında  diğer kripto paralarının da alım satım işlemleri yapılacak.
 


Marmara Park  Alışveriş Merkezi , fiziksel kripto exchange pazarının lideri Pundi X aracılığıyla açmış olduğu kripto para standıyla, piyasadan kripto para ticaretinde fark yaratacak yeni bir bakış açısı kazandırmayı planlıyor.

Marmara Park, kripto alışverişi standıyla Türkiye’de birden fazla alışveriş merkezinde yer alan döviz bürolarının yanına kripto para bürosunu da yer vererek sektör de öncülük yapıyor.

Kripto paralarda dolandırıcılık yüzde 81 arttı! 

Türk yatırımcılar hangi kripto para piyasalarını takip...