02 / 05 / 2024

Türkiye’deki kripto para sektörüyle ilgili çok ilginç veriler ortaya çıktı!

Türkiye’deki kripto para sektörüyle ilgili çok ilginç veriler ortaya çıktı!

Bu sene yaşadığı şiddetli dalgalanmalarla dünya genelinde birçok yatırımcının hızla uzaklaştığı, bazılarının ise çok temkinli yaklaştığı kripto sektörüyle ilgili yapılan araştırmada ilginç veriler ortaya çıktı.



Türkiye’de yatırımcıların kripto para sektörüne ilgisinin devam ettiği ortaya çıktı.

Konuyla ilgili bir araştırmaya imza atan WOOTR CEO’su Buğra Gökağaçlı Türkiye’de yatırımcıların kripto sektörünü karlı bulduğunu henüz işlem yapmamış bireylerin büyük çoğunluğunun ise  yavaş yavaş işlem yapmaya başladığını söyledi.

 Türkiye’deki kripto para sektörüyle ilgili çok ilginç veriler ortaya çıktı!

Geçtiğimiz aylarda, WOOTR adıyla ve 100 milyon liralık yatırımla Türkiye pazarına giren Tayvan’ın tek yasal kripto borsası olan WOO’nun konuyla ilgili yaptırdığı araştırmada ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

Hem kendi kullanıcıları hem de kripto borsalarında işlem yapan kullanıcılarla yapılan araştırma sonuçlarına göre,  Türkiye’de işlem yapan kullanıcılar kripto sektörünü hâlâ kârlı buluyor.

Araştırma sonuçları hakkında konuşan WOOTR Genel Müdürü Buğra Gökağaçlı, 6 ay kadar süren bir çalışmayla, Türkiye’de kripto borsalarında işlem yapan kullanıcıların düşüş karşısında nasıl aksiyon aldıklarını incelediklerini, kullanıcıların yüzde 70’inin sektörü halen karlı bulduklarını söylediklerini anlattı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön