04 / 05 / 2024

avlu kurköy evleri nerede

avlu kurköy evleri nerede

Avlu Kurtköy projesi, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Projede bir ay içerisinde konutların yüzde 35'i satıldı.

Avlu Kurtköy Evleri'nde örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirim devam ediyor!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan Avlu Kurtköy Evleri'nde örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor.

Avlu Kurtköy Evleri'nde 36 ay 0 faizle! 189 bin TL'ye!

Avlu Kurtköy Evleri'nde yer alan daire seçenekleri için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 oranında peşinat ödemesi uygulanıyor. Ya da 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Avlu Kurtköy Rezidans nerede?

Satış süreci devam eden Pendik Avlu Kurtköy Evleri, 19 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Örnek daire ziyaretlerinde alıcılarına indirim imkanları sağlayan Avlu Kurtköy Rezidans nerede?

Avlu Kurtköy Evleri 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

19 bin metrekare alan üzerinde konumlanan İstanbul Avlu Kurtköy Evleri örnek daire ziyaretlerinde alıcılarına imkanlar sunuyor. Avlu Kurtköy Evleri 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla başlangıç gösteriyor.

Avlu Kurtköy Evleri'nde 189 bin TL'ye! Örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirim!

Avlu Kurtköy Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Avlu Kurtköy Evleri ödeme koşulları!

Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı imzası taşıyan Avlu Kurtköy Evleri projesi 19 bin metrekare inşaat alanına sahip. Avlu Kurtköy Evleri ödeme koşulları haberimizde yer alıyor.

Avlu Kurtköy Evleri nerede?

Avlu Kurtköy projesinde toplam 132 daire ve 1 ticari birim bulunuyor. Proje Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı ile yükseliyor. Avlu Kurtköy Evleri nerede? sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor.

Avlu Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Avlu Kurtköy projesinin satışları devam ediyor. Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi kullanılabiliyor. Avlu Kurtköy evleri ne zaman teslim bilgisi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Avlu Kurtköy Evleri!

Avlu Kurtköy Evleri daire fiyatları minimum 189 bin TL olarak belirlendi. Projenin örnek dairesini ziyaret eden herkese yüzde 5 indirim yapılıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Avlu Kurtköy ödeme planı!

Avlu Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede 131 tane daire ve 1 tane ticari birim bulunuyor. İşte Avlu Kurtköy ödeme planı...

Avlu Kurtköy ödeme koşulları!

Avlu Kurtköy ödeme koşulları bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede daireler 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Avlu Kurtköy satışa çıktı! 189 bin TL!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 yıldır ön talep topladığı Avlu Kurköy projesinin satışı için düğmeye bastı. Avlu Kurtköy, rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajı ile ön plana çıkıyor.

Efedra Çekmeköy Evleri'nde kişiye özel ödeme planı! 36 ay 0 faizle!

Efedra Çekmeköy Evleri projesi kapsamında yer alan daire seçenekleri için kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Proje kapsamında 36 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği yapılıyor...

avlu kurköy evleri nerede Haberi

avlu kurköy evleri nerede

Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Avlu Kurtköy projesinde, bir ay içinde konutların yüzde 35'i satıldı. Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı projede fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor. 


Mimar Aykut Akın imzası taşıyan Avlu Kurtköy, 7 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde 19 bin metrekare inşaat, 450 metrekare sosyal tesis, 3 bin metrekare yeşil alan ve 1300 metrekare ticari alana sahip. Projede konut alıcılarına yüzde 10 peşinat ya da 36 ay vade farksız taksit seçenekleri sunuluyor. 


Milliyet...