06 / 05 / 2024

Avlu Kurtköy basın toplantısı

Avlu Kurtköy basın toplantısı

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 aydır ön talep topladığı Avlu Kurtköy’ün satışı için düğmeye basıyor. Ortaklık, Avlu Kurtköy’ün detaylarını paylaşmak ve yeni yatırım hedeflerini açıklamak üzere basın toplantısı düzenliyor.

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde ön satış dönemi başladı. Ulusoy İnşaat güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen projede 70 adet müstakil villa yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bufgün Pendik'et 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yılmaz ve İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

Toplam 13 kilometre uzunluğa sahip olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

13 kilometre uzunluğunda olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı 12 istasyondan oluşacak. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak?

12 istasyondan oluşacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın inşaatında sona geliniyor. 2019 yılının ilk yarısının açılması planlanan proje ile saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıması hedefleniyor.

Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirecek. Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta yapılacak. 

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

İnşaatı son sürat devam eden Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın kazı çalışmaları yüzde 15 oranında tamamlandı.

Ana Yapı Kurtköy projesi ön talep topluyor!

Ana Yapı'nın İstanbul Kurtköy'de hayata geçirdiği yeni projesi ön talep topluyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesinin anketine rekor katılım!

ERGUVAN İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de gerçekleştireceği proje için yaptığı ankete rekor katılım gerçekleşti. Firmanın, Teknopark'a komşu arazisi için 'burada ne olsun?' sorusuna, 45 günde bin 500 form gönderildi.

360 Kurtköy Pendik ulaşım!

360 Kurtköy Pendik ulaşım bilgileri göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çamlık bölgesinde bulunuyor. Daire ve villalardan oluşan proje yarın basına tanıtılacak.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesini müşteriler belirleyecek!

Erguvan İnşaat Kurtköy'de inşa edeceği 5. projesine farklı bir şekilde başlıyor. İlk kez bir proje internet üzerinden 'Burada ne olsun?' sorusunun yanıtına göre şekillendirilecek.

360 Kurtköy basın toplantısı 20 Ekim'e ertelendi!

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı’nın Kurtköy’de hayata geçirdikleri 360 Kurtköy projesi, 20 Ekim Salı günü düzenlenecek basın toplantısıyla görücüye çıkıyor.

Avlu Kurtköy basın toplantısı Haberi

Avlu Kurtköy basın toplantısı

Kurtköy bölgesinde yaptığı butik yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 aydır ön talep topladığı Avlu Kurtköy’ün satışı için düğmeye basıyor. Ortaklık, Avlu Kurtköy’ün detaylarını paylaşmak ve yeni yatırım hedeflerini açıklamak üzere basın toplantısı düzenliyor.

Etkinlik, Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş’ın ev sahipliğinde 15 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da Bebek Chilai’da...