03 / 05 / 2024

Avlu Kurtköy konut tipleri

Avlu Kurtköy konut tipleri

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Avlu Kurtköy ne zaman bitecek sorusuna yanıt olarak Aralık 2016 deniliyor. İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanına sahip...

'Avlu Mardin' konut projesinde imar çıkmazı!

Mardin’in Artuklu ilçesinde bulunan Akres Bölgesi’nde nazım imar planı olmadığı iddia edilen “Avlu Mardin” inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli Avlu 112 Residence satışta! Yeni proje

Türköz İnşaat tarafından inşa edilen Avlu 112 konut projesi satışa çıktı. Projede toplam 112 adet konut, 4 adet dükkan inşa edilecek.

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Taha Yıldırım ve Yasin Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Avlu Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avlu Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Öksüz tarafından kuruldu.

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Avlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avlu34 Şubesi açıldı!

Avlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avlu34 Şubesi bugün Arnavutköy'de 980 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir?

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte kapılarını yeni açacak olan Avlu34 ile ilgili merak edilenler...

Avlu 34 AVM açılıyor!

Arnavutköy’ü cazibe merkezi halinde getirecek projeler arasında yer alan Avlu 34 Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılıyor.

Avlu setine tahliye kararı!

Avlu’nun hapishane sahnelerinin çekildiği Sancaktepe’deki sete tahliye kararı çıktı.

İzmir Avlu Torbalı satılık daire fiyatları!

"Kentin yeni buluşma noktası" sloganıyla tanıtılan Avlu Torbalı projesinde fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. Proje Nurem İnşaat imzası taşıyor...

Nurem İnşaat Avlu Torbalı fiyat!

Toplam 237 konut ve 233 ofisten meydana gelen İzmir Avlu Torbalı projesi 17 bin metrekare alana sahip. Nurem İnşaat Avlu Torbalı fiyat listesi 185 bin TL'den başlıyor.

İzmir Avlu Torbalı ev fiyatları!

İzmir Avlu Torbalı ev fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. İzmir Torbalı'da hayata geçirilen proje "Kentin yeni buluşma noktası" sloganıyla yükseliyor...

Avlu Torbalı Konutları fiyat listesi!

Konut ve ofislere yer verilen Avlu Torbalı projesi İzmir Torbalı'da 17 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Avlu Torbalı Konutları Nurem İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Avlu Kurtköy konut tipleri Haberi

Avlu Kurtköy konut tipleri

45 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen Avlu Kurtköy ne zaman bitecek sorusunun cevabına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede satış süreci Eylül 2014'te başlayacak. 


Wroof projesinin paralel sokağında inşa edilen Kurtköy Avlu projesi,  138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesisten meydana geliyor. Projenin tasarımında  Mimar Aykut Akın'ın imzası yer alıyor. 


İnşaat alanı 17 bin metrekare olarak belirlenen Avlu Kurtköy ne zaman bitecek sorusuna cevap olarak 2 yıl sonra deniliyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de yükseliyor.


Konutların ön talep sürecine başlanan Pendik Avlu Kurtköy projesi, toplam 17 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçiriliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortak projesi olarak hayata geçirilen Avlu Kurtköy ne zaman bitecek sorusuna 2016 yılının Aralık...