29 / 04 / 2024

Avlu Kurtköy proje bilgileri

Avlu Kurtköy proje bilgileri

WBahce, Roof Kurtköy ve Loft Dragos projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, simdi de yatırım değeri 45 milyon TL olan ve 140 bağımsız bölümden oluşan Avlu Kurtköy projesine start veriyor.

Avlu Kurtköy projesi için Eylül ayına kadar ön talep toplanacak!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı yatırım değeri 45 milyon TL olan 140 bağımsız bölümden oluşan Avlu Kurtköy projesi için kolları sıvadı. Avlu Kurtköy için eylüle kadar ön talep toplanacak

Avlu Kurtköy'de fiyatlar 185 bin liradan başlıyor!

Avlu Kurtköy projesi Erguvan İnşaat & Demirbaş Yapı Ortaklığı ile inşa ediliyor. Fiyatlarının 185 bin liradan başladığı proje için Eylül ayına kadar ön talep toplanacak.

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Lens İstanbul Kurtköy proje fiyatları!

Lens İstanbul projesi İstanbul Kurtköy'de inşa ediliyor. Lens Yapı tarafından hayata geçirilen projede fiyatlar 327 bin TL'den başlıyor...

Kurtköy Lens İstanbul proje fiyatları!

Toplam 1.162 daire ve 82 ticari birimden meydana gelen Kurtköy Lens İstanbul proje fiyatları 297 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Lens Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Şenkaya İnşaat Kurtköy Yenişehir'deki 3. proje fiyatları!

Şenkaya İnşaat Kurtköy Yenişehir'deki 3. proje fiyatları 186 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 4 blok yer alıyor.

Yok böyle indirim! Avlu Kurtköy'de 285 bin TL'ye 2+1!

Avlu Kuryköy'de hafasonuna özel 2 oda 1 salon daireler 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı tarafından inşa ediliyor.

Meva Park Evleri Kurtköy'de 225 bin TL'ye! Yeni Proje!

Osmanlı Yapı tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Meva Park Evleri projesinin inşası başladı. Proje 7'şer kattan oluşan 2 blok halinde yükseliyor. Projenin satışları başladı.

Avlu Kurtköy Evleri'nde örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirim devam ediyor!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan Avlu Kurtköy Evleri'nde örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor.

Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i satıldı!

Erguvan inşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Kurtköy'de yapımına başlanacak Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i bir aylık dönemde tamamlandı. Projede 132 adet konut yer alıyor.

Avlu Kurtköy Pendik'te 189 bin TL'ye daire!

Erguvan İnşaat & Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Kurtköy'de yapımına başlanacak Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i bir aylık dönemde tamamlandı. Projede fiyatlar 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Avlu Kurtköy Konutları'nda 36 ay 0 faizle! 189 bin TL'ye!

Avlu Kurtköy Konutları'nda yer alan daire seçenekleri için yüzde 10 peşinat ya da 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Proje kapsamında örnek daire ziyaretlerinde ise yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Avlu Kurtköy Evleri'nde 36 ay 0 faizle! 189 bin TL'ye!

Avlu Kurtköy Evleri'nde yer alan daire seçenekleri için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 oranında peşinat ödemesi uygulanıyor. Ya da 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Avlu Kurtköy Pendik projesinin yüzde 35'i satıldı!

Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Avlu Kurtköy projesinde, bir ay içinde konutların yüzde 35'i satıldı. Projede dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Avlu Kurtköy konutlarının yüzde 35'i satıldı!

Avlu Kurtköy projesi, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Projede bir ay içerisinde konutların yüzde 35'i satıldı.

Avlu Kurtköy proje bilgileri Haberi

Avlu Kurtköy proje bilgileri

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, Avlu Kurtköy için eylül ayma kadar ön talep toplayacak. Metrekare ortalama birim fiyatı 2.650 TL olan projenin yüzde 50'lik kısmı lansman özel fiyatlarıyla satışa sunulacak. Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, 136 konuttan oluşan VVBahçe, 206 konut, 5 ticari birimden oluşan Roof Kurtköy ve 100 konut, 9 ticari birimden oluşan Loft Dragos projelerini hayata geçirmelerinin ardından, şimdi de yatırım değeri 45 milyon TL olan 140 bağımsız bölümden oluşan Avlu Kurtköy projesi için kolları sıvadı. 


138 konut yer alıyor Verilen bilgiye göre, Avlu Kurtköy için eylül ayma kadar ön talep toplanacak. Metrekare ortalama birim fiyatı 2.650 TL olan projenin yüzde 50'lik kısmı, arsa alanı şirket bünyesine ait olduğu için lansman özel fiyatlarıyla satışa sunulacak. Erguvan İnşaat Yönetim...