08 / 05 / 2024

avm acil tıbbi müdahale ünitesi

avm acil tıbbi müdahale ünitesi

Alışveriş merkezlerinin nitelikleri ile açılış, faaliyet ve denetimlerine ilişkin usul ve esasları Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelik ile Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 15 soruda AVM yönetmeliği esasları..

Bu üniversite tıbbi sekreter için 29 kişi alacak! KPSS Puanı 50 olması yeterli!

İnönü Üniversitesi, bir haberle duyurdu: Ön Lisans mezunu sözleşmeli Tıbbi Sekreter alımı için ilan yayımlandı! 29 kişilik kadroda belirlenen bazı şartlarla adayların başvuruları bekleniyor.

Aile Bakanlığı'ndan 2600 TL ödeme müjdesi. Acil tıklayın siz de alın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemelerin türü ve miktarı vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediliyor. O ödemelerden biri arasında 65 yaş üstü bakım aylığı yer alıyor. Peki bu bakım aylığı ne kadar ve ne zaman ödeniyor. Detaylar haberimizde...

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu çok sayıda personel alacak! Temizlik görevlisi, şoför, güvenlik görevlisi...

Sağlık Bakanlığına bağlı faaliyet yürüten Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyururken, personel alımı kadro ve kontenjan bilgisi belli oldu. İşte konuya ilişkin merak edilenler...

İş arayanlar dikkat! Hemşire, laborant, tekniker, hasta bakıcı, fizyoterapist, tıbbi sekreter, mühendis...

Vatandaşlar yeni iş fırsatları için gözünü dört açmış durumda. Konya Selçuk Üniversitesi kendine bağlı olan üniversite hastanesine 150 kamu personeli alacağını açıkladı. Başvurular ise online olarak gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alım ilanının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir istihdam açıklaması daha geldi. Bakan Koca, 15.537 tıbbi sekreterin alınacağını ve bu sayının kısa bir süre içinde 32 bine ulaşacağını duyurdu.

Tarlaya inen çiftçi gördüğü manzara ile sevinçten havaya uçtu! Marketlere böyle yansıyacak, acil tıklayın

Şanlıurfa'da ünlü Karacadağ pirincinin hasadını yapmaya giden çiftçiler, üründeki bolluk nedeniyle büyük sevinç yaşadı. Pirincin hem bölgedeki hem de Türkiye'deki marketlere bereketli olarak yansıması bekleniyor.

Ayçiçek, şeker ve çay derken bir büyük zam daha geliyor! Herkes ödemek zorunda kalacak, acil tıklayın

Türkiye'de gıda ürünlerinin yanı sıra çeşitli alanlara daha zam gelmeye devam ediyor. Son gelen zam haberi ise milyonları üzecek cinsten. Gelin o zam haberine birlikte bakalım...

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,85 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye genelinde kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 162,90 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı ne kadar oldu?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 2. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi şeklinde hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir&Soyuer 2021 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 158,88 m²/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'den Ruanda'ya en çok inşaat malzemeleri satılıyor!

Türkiye'nin Kigali Büyükelçisi Burcu Çevik, Türkiye'nin Ruanda'ya inşaat malzemeleri, tıbbi ürünler ve tekstil ürünleri sattığını dile getirdi. Çevik Türk iş insanlarının Ruanda'daki altyapı yatırımlarıyla ilgilendiğini belirtti. 

avm acil tıbbi müdahale ünitesi Haberi

avm acil tıbbi müdahale ünitesi

15 soruda AVM yönetmeliği!

Alışveriş merkezlerinin nitelikleri ile açılış, faaliyet ve denetimlerine ilişkin usul ve esasları düzenlemek için 26 Şubat 2016 tarihinde Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.


Peki, alışveriş merkezlerine ilişkin ilke ve kurallar nelerdir? İşte 15 soruda AVM yönetmeliği..


1. AVM yönetmeliği nedir?

AVM yönetmeliği, 14/1/2015 tarihli ve 6585 sayılı Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunun 3 üncü, 5 inci, 10 uncu, 11 inci, 12 nci, 16 ncı ve 17 nci maddelerine dayanılarak hazırlandı. Yönetmelik, alışveriş merkezlerinin nitelikleri ile açılış, faaliyet ve denetimlerine ilişkin usul ve esasları düzenliyor.


2. AVM yönetmeliği kapsamı nedir?

Yönetmelik, alışveriş merkezlerine ilişkin ilke ve kurallar ile alışveriş merkezi maliki ile yönetiminin, yetkili idarelerin ve diğer ilgili kurum ve kuruluşların alışveriş merkezlerine ilişkin görev ve sorumluluklarını kapsıyor.


3....