27 / 04 / 2024

Bu üniversite tıbbi sekreter için 29 kişi alacak! KPSS Puanı 50 olması yeterli!

Bu üniversite tıbbi sekreter için 29 kişi alacak! KPSS Puanı 50 olması yeterli!

İnönü Üniversitesi, bir haberle duyurdu: Ön Lisans mezunu sözleşmeli Tıbbi Sekreter alımı için ilan yayımlandı! 29 kişilik kadroda belirlenen bazı şartlarla adayların başvuruları bekleniyor.



İnönü Üniversitesi tarafından Sözleşmeli Personel alımı için ilan yayınlandı. 26 Mayıs 2023 tarihinde resmi olarak duyurulan bu ilan, İnönü Üniversitesi'nin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde istihdam edilmek üzere KPSS B Grubu puan sırasına göre 29 adayı bünyesine katmayı hedefliyor. Başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar ve başvuru süreciyle ilgili detaylar haberimizde...

Başvurmak isteyen adaylar için belirlenen şartlar neler?

İnönü Üniversitesi'nin personel alımı süreci, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinin çerçevesinde oluşturulmuştur. Bu kapsamda, adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve kamu haklarından mahrum olmamaları beklenmektedir. Bu özelliklerin yanı sıra, adayların, işlerini yapabileceklerine engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık sorunları olmaması da büyük önem taşımaktadır. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından geçebilecek adaylar tercih edilirken, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmaması da önemli bir faktördür.

İnönü Üniversitesi'ne aday olarak başvuracak bireylerden beklenen özel şartlar da bulunmaktadır. Öncelikle, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ndan yeterli puan almış olmaları gerekir. Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlılık ya da emekli makyajı almıyor olmaları gerekmektedir.

 


Geri Dön