15 / 05 / 2024

AVM cirosu kaça ulaştı

AVM cirosu kaça ulaştı

AVM Ciro Endeksi, Aralık 2014 'te 2009 yılındaki başlangıcından bu yana en yüksek değerine ulaştı. Endeks, yıllık bazda yüzde 10.9 artışla 193 puana yükseldi.

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı? Bugün AVM'ler kaçta açılacak 2022? Kurban Bayramı AVM çalışma saatleri 2022!

Kurban Bayramı'nın ilk gününde alışveriş yapmak ve AVM'ye gitmek isteyen vatandaşlar, AVM çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, bayramın ilk günü AVM'ler açıkmı? Bugün AVM'ler açık mı 2022? AVM'ler bayramda açık mı? Bayramdan sonra AVM'ler açık mı? İşte detaylar..

AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati!

AVM'ler bugün kaça kadar açık ve AVM'ler bugün açık mı sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gidecekler tarafından merak ediliyor ve aratılıyor. Peki AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati...

AVM'ler kapalı mı, açık mı? AVM'ler kaça kadar açık? İşte çalışma saatleri

İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle valilik tarafından bir dizi önlemler alındı. Buna göre İstanbul’daki AVM’lerin 9 Mart Çarşamba günü için çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Peki AVM’ler bugün açık mı, kapalı mı? AVM’lere kar tatili olacak mı? İşte AVM’lerin çalışma saatleri…

1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak?

1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak sorusu en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak? AVM'ler 1 Ocak'ta açık mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Türkiye'deki AVM'lerde kaç metrekare kiralanabilir alan var?

Türkiye genelinde toplam 436 adet AVM bulunuyor. 2019 yılında toplam 5 yeni AVM açılırken, 2020 yılı içinde de 9 yeni AVM açılması planlanıyor. Türkiye'deki AVM'lerde kaç metrekare kiralanabilir alan var?

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020?

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020? AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

AVM'ler bayramda açık mı Haziran 2019?

AVM'ler bayramda açık mı Haziran 2019 sorusunun yanıtı bayram tatilini bulunduğu şehirde geçirecek olanlar tarafından merak ediliyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı Haziran 2019? AVM'ler bayramda kaçta açılacak? 

AVM'ler bayramda açık mı?

Çalışma saatleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 olarak belirlenen alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaça kadar açık?

Trend Arena AVM bayramda açık mı?

Trend Arena AVM hergün sabah 10:30 ile akşam 22:30 arasında hizmet veriyor. Peki, Trend Arena AVM bayramda açık mı? Trend Arena AVM bayramda kaça kadar açık? Olimpa AVM bayramda kaçta açılacak?

Olimpa AVM bayramda açık mı?

Olimpa AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Olimpa AVM bayramda açık mı? Olimpa AVM bayramda kaça kadar açık? Olimpa AVM bayramda kaçta açılacak?

AVM cirosu kaça ulaştı Haberi

AVM cirosu kaça ulaştı

AVM'lerin toplam ciro tutarı da 2014 sonu itibariyle 75 milyar TL'ye yükseldi ve 5 yüda yüzde 200 artış gösterdi. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından oluşturulan AVM Endeksi'nin Aralık 2014 sonuçları açıklandı. Buna göre endeks, aralıkta bir önceki yılın aynı ayına kıyasla yüzde 10.9 artarak 193 puana çıktı. 


AVM Ciro Endeksi 2014'te ise önceki yıla göre yüzde 8.1'lik bir yükseliş kaydederek 160 puana ulaştı. Kasımdaki ciro büyümesi kendini aralıkta da gösterince, endeks 160 seviyesine kadar tırmandı. Aralıkta 7 endeksin 6'sında son 5 yılın en kuvvetli performansı yakalandı. Aralıkta daralma yaşanan tek endeks ise teknoloji oldu. Bir yandan kurların yükselişi diğer taraftan taksit sayısının düşürülmesi nedeniyle teknoloji endeksi, önceki yılın aralık ayının gerisinde kaldı. Yıllar itibariyle bakıldığında 2010-2014 arasında...