06 / 05 / 2024

avm devi Multi Development

avm devi Multi Development

Geçen yıl Redevco’ nun Türkiye' deki 3 AVM’sini satın alan Blackstone, Türkiye genelinde tamamlanmış ve proje aşamasında yaklaşık 16 AVM’sı bulunan Multi Development’ı satın aldı...

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Antalya Real AVM satıldı!

Alman perakende devi Metro Group tarafından 2006'da açılan Antalya Real AVM satıldı. AVM, Rönesans Holding bünyesindeki Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne satıldı.

Marmara Forum AVM'nin 40 bin metrekaresi İBB'ye devredilecek!

Marmara Forum AVM'de çok tartışılacak bir ruhsatlandırma formülü bulundu. İBB ile AVM sahibi Multi Yirmibeş Emlak A.Ş arasında yapılacak protokolle 160 bin metrekare alanın 40 bin metrekaresi İBB'ye devredilecek.

Ahlatçı Grup, Multi'den 2 AVM projesini satın aldı!

Ahlatçı Grup, Multi’ye ait 2 AVM projesini satın aldı. Multi Türkiye’nin 2013’te ABD’li Blackstone tarafından satın alınmasının ardından strateji değiştirdiğini belirten Hulusi Belgü, artık AVM geliştirici olmaktan çıktıklarını açıkladı.

Forum Diyarbakır AVM'ye nasıl gidilir?

Açılışı bugün yapılan Forum Diyarbakır AVM Multi Türkiye ile Altındağ GMY tarafından hayata geçiriliyor. Projenin 54 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Forum Diyarbakır AVM'ye nasıl gidilir?

Forum Diyarbakır’ın basın toplantısı yarın!

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey'in yeni yatırımları ve projeleri hakkında bilgi vereceği basın toplantısı yarın düzenlenecek.

Forum Diyarbakır AVM ne zaman açılacak?

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey 5 Mayıs 2015 tarihinde Forum Diyarbakır’ın tanıtımının yapılacağı basın toplantısı düzenleyecek.

Forum Diyarbakır AVM 14 Mayıs'ta açılıyor!

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey 5 Mayıs 2015 tarihinde Forum Diyarbakır’ın tanıtımının yapılacağı basın toplantısı düzenleyecek.

Multi'nin AVM'leri REC 'in takibinde!

Ticari gayrimenkul firmalarına teknik danışmanlık veren Alman REC Experts GmbH, Multi'nin Türkiye'deki 11 alışveriş merkezinin teknik danışmanlığını aldı.

Forum AVM'lerine 2 tane daha eklendi!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye’nin en büyük perakende platformu Multi Turkey’i oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de ‘Forum’ adını aldı.

Erzurum ve Magnesia AVM'nin isimleri Forum AVM oldu!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye'nin en büyük perakende platformu Multi Turkey oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de 'Forum' adını aldı.

Türkiye'nin ilk Bulut AVM'si kuruluyor!

Markafoni ile yazılım devi Microsoft, Türkiye'nin ilk 'Bulut AVM'sini kuracak. Konuya ilişkin iş birliği, Markafoni Grubu CEO'su İlker Baydar, Naspers Grubu E-ticaret COO'su Lawrence Illg, Microsoft Türkiye CEO'su Tamer özmen ve Kurumsal Hizmetler Genel M

Multi Turkey ile Qubicon ortaklığındaki AVM ciroları 5 milyar TL!

Multi Corporation, perakende gayrimenkul yatırımı ve yöneticiliği alanlarında faaliyet göstermekte olan Multi Turkey ile Qubicon'un, Türkiye pazarındaki en büyük oyunculardan birini oluşturacak şekilde güçlerini birleştirdiğini duyurdu.

avm devi Multi Development Haberi

avm devi Multi Development

Blackstone Türkiye’nin AVM devini satın aldı. GIC Türkiye yatırımlarına devam ediyor


Geçen yıl Redevco’nun Türkiye'deki 3 AVM’sini satın alan Blackstone, Türkiye genelinde tamamlanmış ve proje aşamasında yaklaşık 16 AVM’sı bulunan Multi Development’ı satın aldı.


Singapur Hükümeti Yatırım Şirketi (GIC) ve Blackstone gibi devlerin Türkiye’de yakın zamandaki yatırımları Türk gayrimenkulüne yabancı yatırımcı ilgisinin büyük olduğunu...