18 / 05 / 2024

avm egzersiz alanı

avm egzersiz alanı

Türkiye'de kadınların yüzde 41'i obez. Bu oranı düşürmek isteyen Sağlık Bakanlığı TV'lerde egzersiz programları yayınlatacak, AVM’lerde egzersiz alanları kuracak...

Yeni binalarda elektrikli şarj ünitesi zorunlu! Bina ve AVM'lerde kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı?

Türkiye’de elektrikli araçlara olan talep yılın ilk 9 ayında, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 862,8 arttı. Peki bina ve AVM otoparklarında kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı? İşte o rakamlar...

AVM'lerde kiralanabilir metrekare alanı başına düşen ciro İstanbul'da 9.998 TL oldu! 

Ağustos 2023 döneminde AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 81,7 yükseldi. Ayrıca, AVM'lerde kiralanabilir metrekare alanı başına düşen ciro İstanbul'da 9.998 TL'ye ulaştı. İşte detaylar...

AVM’lerde kiralanabilir alan ciroları Kasım'da ne kadar oldu? 

AVM'lerde kiralanabilir alan (metrekare) başına düşen cirolar, Kasım ayında İstanbul'da 6 bin 824 lira, Anadolu'da ise 4 bin 069 lira şeklinde oldu. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,85 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye genelinde kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 162,90 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı ne kadar oldu?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 2. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi şeklinde hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir&Soyuer 2021 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 158,88 m²/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'deki AVM'lerin kiralanabilir alanı 13,3 milyon metrekare!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş yaptığı açıklamada, "Şubat 2021 itibarıyla ülkemizde yaklaşık 441 AVM faaliyet gösteriyor ve bu AVM'lerimizin yaklaşık kiralanabilir alanı 13,3 milyon metrekare" dedi.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare oldu?

Pamir&Soyuer 2020 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 157,44 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

AVM'lerde kiralanabilir metrekare alan cirosu 1.297 TL!

2020’nin Ocak ayından verilere göre AVM’lerde kiralanabilir metrekare alan başına düşen cirolar, Türkiye genelinde bin 297 TL iken, İstanbul’da bu oran bin 617 TL’ye kadar çıkabiliyor. AVM’lerin toplam metrekare alanı ise 13 milyonu geçti. 

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı ne kadar?

Pamir&Soyuer 2020 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 155,11 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Panora AVM mağazalarından kira ve ortak alan bedeli almayacak!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, koronavirüs sebebiyle Panora AVM'deki kapalı mağazalardan kira ve ortak alan bedeli alınmamasına karar verdi...

avm egzersiz alanı Haberi

avm egzersiz alanı

Sağlık Bakanlığı kadınlara özel obezite ile mücadele dönemi başlatacak. Bakanlık tarafından hazırlanan "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı"nda kadınlara yönelik hedefler yer aldı. Kadın programlarının yemek hazırlamaya ilişkin bölümlerinde diyetisyen bulundurulması sağlanacak. Kadın ve yemek programlarında yer alacak uzmanlar yeterli ve dengeli beslenmeyi anlatacak.


SANATÇILARDAN DESTEK


 Ayrıca programlarda yemek malzemelerinin ekonomik ürünlerden oluşturulmasına önem verilecek. Kadınların yüzde 20'sinin yaklaşık 6 saat televizyon izlemesi üzerine harekete geçen bakanlık özellikle ev hanımlarına yönelik egzersiz programları hazırlayarak televizyon kanallarında yer almasını sağlayacak. Egzersiz ve yemek programlarında uzmanların yanı sıra toplumda rol model olan sanatçı ve sporcuların katılımı sağlanarak kadınların obeziteye karşı farkındalığı artırılacak.


ALTIN GÜNÜ İÇİN MENÜ


 Ayrıca bakanlık kadınların bir araya geldiği kabul ve altın günleri için menü hazırlayacak. Ev içi egzersiz programları oluşturularak...