03 / 05 / 2024

avm güvenlikleri

avm güvenlikleri

Sivil polislerden oluşan Güven Timleri’nin son durağı AVM’ler oldu. Kapkaç, hırsızlık gibi konularda AVM yönetimlerine destek veren bu ekipler, tebdili kıyafet dolaşıp bazen müşteri bazen kasiyer oluyor...

Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitay tek tek duyurdu! İşte güvenlik ipuçları

Türkiye’nin kripto para borsası Bitay, yayımlamış olduğu analizde kripto para yatırımcılarının güvenlikleri için dikkat etmesi gereken ipuçlarını yer verdi. İşte detaylar…

Türk Vatandaşlarının Yurt Dışında Geçen Sürelerinin Değerlendirilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik!

3201 Sayılı Yurt Dışında Bulunan Türk Vatandaşlarının Yurt Dışında Geçen Sürelerinin Sosyal Güvenlikleri Bakımından Değerlendirilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Emekli, kıdem tazminatı ve işten çıkarma yasağıyla ilgili önemli detay!

Kıdem tazminatı sayesinde işçilerin gelir ve iş güvenlikleri sağlanmış, gereksiz işten çıkarmaların ve olumsuz etkileyici durumların ortaya çıkmasının önüne geçilmiştir. Peki Kıdem Tazminatı nedir? Yeni Kıdem Tazminatı yasasında neler var? İşte 2020 yılı Kıdem Tazminatına dair tüm detaylar...

AVM görünümlü haller geliyor!

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan Hal Yasa Taslağı kapsamında hal sisteminin yerini AVM’leri andıran yeni bir model alacak. Bedelsiz arazilerde, yatırımcı şirketler hal kurup işletecek.

CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi!

İstanbul İçerenköy’de bulunan pek çok yatırımcının markajına giren CarrefourSA AVM için devir işlemleri başlayacak. CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi.

Kozyatağı Carrefour AVM, Gülaylar Group'un oluyor!

Bainbridge Holding'in sahip olduğu Kozyatağı Carrefour AVM, Gülaylar Group'un oluyor. Satış Rekabet Kurumu tarafından onaylanırsa Gülaylar, 269 milyon Euro ödeyecek...

İnşaatlar artık daha güvenli!

İnşaatlarda kullanılan demir iskeleler işçilerin hem güvenliğini sağlıyor hem de işlerini daha hızlı yürümesine imkan sağlıyor. Yeni sistem ve çalışma ortamının kendi sağlıkları ve güvenlikleri için daha ideal olduğunu belirtildi.

Darıca Park AVM açıldı!

Darıca’nın ilk alışveriş merkezi Darıca Park AVM görkemli bir törenle hizmete girdi. AVM’nin açılışına protokol ve vatandaşlar akın etti.

Güngören Park AVM ne zaman açılacak?

Mehmetçik Vakfı tarafından hayata geçirilecek olan Güngören Park AVM 75 mağaza ve 12 işyerinden meydana gelecek. 2016'in son çeyreğinde açılacak olan Güngören Park AVM; Güngören Esenler sınırında inşa edilecek.

‘AVM’ler pazar günü kapanabilir’

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, valilerin alışveriş merkezlerini (AVM) pazar günü kapatma yetkisinin olacağını ifade etti. Türkiye genelini ilgilendiren durumlarda ise Bakanlık karar verecek...

Yeşil GYO Güzelşehir AVM projesi değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföylerinde bulunan Güzelşehir AVM projesine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

AVM'ler pazar günleri kapatılacak mı?

Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi, TBMM'den onayı aldı. Peki, yasa ile AVM'ler pazar günleri kapatılacak mı?

avm güvenlikleri Haberi

avm güvenlikleri


Kapkaç, hırsızlık gibi suçlarla mücadele etmek için kurulan ve sivil polislerden oluşan Güven Timleri’nin son durağı alışveriş merkezleri (AVM) oldu.


AVM’lerin güvenliğine destek sağlayan bu ekipler, tebdili kıyafet dolaşarak bazen müşteri bazen ise mağaza kasiyeri oluyorlar.


Buyaka Alışveriş Merkezi Müdürü Onur Akyol, alışveriş merkezinin güvenliği için Güven Timleri ile dirsek temasında olduklarını söyleyerek, “Sürekli değil ama periyodik olarak alışveriş merkezimize geliyorlar. Güvenlik konusunda bize önemli bir destek sağlıyorlar” dedi.


Mayısta önemli artış

Kalabalık, insan sirkülasyonunun yoğun olduğu noktalardaki güvenliğin önemine dikkat çeken Akyol, “Aylık ortalama 650 bin ziyaretçi ağırlıyoruz” dedi.

Alışveriş merkeziyle ilgili olarak da bilgi veren Akyol, “Alışveriş merkezimizde mayıs ayında ciddi bir ciro artışı yaşadık. Bu yıl mayıs ayındaki ciromuz geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30 artış gösterdi” diye konuştu.

Haziranda ise...