03 / 05 / 2024

avm hastane

avm hastane

Beş yılda alışveriş merkezi sayısında patlama yaşanan Beylikdüzü'nde kimi lokasyon, kimi mimari, kimisi de yönetim yanlışlığı nedeniyle faaliyet alanlarını değiştirmeye başladı.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

AVM'ler hastane ya da yatay otele dönüşecek!

Koronavirüs süreciyle beraber birçok sektör yatırımlarını dönüştürmek zorunda kaldı. Özellikle bu dönemde iş yapamayan AVM'lerin hastane ya da yatay otele dönüşmesi için çalışmalara başlandı.

İstinyePark AVM'nin imar planları yeniden gündemde!

İstinyePark AVM'nin İstanbul Sarıyer'deki arazisine imar izni hastane yapılsın diye verilmişti. Sonradan parsel bazında plan değişikliği ve fonksiyon değişikliği, hastane yerine AVM yapılması, onaylandı.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına Hotelya imzası!

Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için mobilya tasarımları ve üretimi yapan Hotelya, Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına hayat verdi. 152 odadan oluşan otelin mobilyalarında Hotelya imzası var.

Hastane arazilerine AVM mi yapılacak?

Sağlıkta Dönüşüm Programı tam gaz ilerliyor. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bazı hastanelerin olduğu arazilerin satılıp otel ya da AVM yapılacağı iddialarını yalanlayarak, "Hiçbir arazinin satıldığı yok" dedi

Hulusi Belgü: AVM'lerin kapanması söz konusu değil!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in geçtiğimiz gün basında yer alan ‘bazı AVM’lerin yıkılacağı, hastane ya da benzeri amaçlı kullanılacağına’ dair açıklamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

Mehmet Keleş Düzce Yimpaş AVM'yi inceledi!

Mehmet Keleş, Hastane Caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM’nin yerine planlanan kapalı pazaryeri ve sosyal tesis için bina içinde incelemelerde bulundu.

Düzce Yimpaş Avm binası sosyal tesise dönüşecek!

Düzce Belediyesi tarafından, hastane caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM için yeni bir proje geliştirildi.

Esas Holding'den Bursa'ya 10 Burada AVM!

Balıkesir'de yapılacak yatırım ağında yer alan yeni hastane binasının ön tarafından Esas Holding'in yapacağı AVM fuarında en ön sırada yer aldı.

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları!

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları 278 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Sultangazi'de inşa edilen TEM Point projesinde konut, otel, AVM, hastane alanları yer alıyor...

avm hastane Haberi

avm hastane


İstanbul Beylikdüzü'nde 8 yıl önce başlayan konut üretiminde sayı bugün 100 bine ulaşmış durumda. İstanbul ve Türkiye'nin dört bir yanında projeleri olan pek çok büyük inşaat şirketinin bölgeyi keşfinden sonra hızla artan konut sayısı, alışveriş merkezlerini, sosyal tesisleri, şehirleşmeyi de beraberinde getirdi. Her türlü üniteyi içinde barındıran site ve konut projelerinden sonra, şimdi de alışveriş merkezi yatırımcıları bu bölgedeki yatırımlarını sürdürüyor. 500 bin civarında nüfusu olan Beylikdüzü'nde irili ufaklı alışveriş merkezlerinin sayısı 30'a çıktı. 10 kadarı da yapım aşamasında. Bu alışveriş merkezlerinin arasında Migros Alışveriş Merkezi, Atirus, Beylicium gibi büyük olanları da var, İfa Çarşısı, Cumhuriyet Çarşısı gibi küçük olanları da. Ekinoks Alışveriş Merkezi ise yeni yapılıyor. Toplam kapalı alanı ortalama 40 bin metrekare olanların...