02 / 05 / 2024

avm kiraları düştü mü

avm kiraları düştü mü

25 yılda 80’den fazla alışveriş merkezi geliştiren ve 50'den fazla alışveriş merkezi tamamlayan Turkmall'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu perakende sektörüyle ilgili sorularımızı içtenlikle yanıtladı.

'Kira fiyatları aşırı şişti, fiyat düştü kiracı rahatladı diye bir şey yok!'

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan ekim ayı konut fiyat endeksi raporunda kasım ayında kira artış oranının düştüğü kaydedildi. Peki, uzmanlar konut kiralarına ilişkin ne söylüyor, kira fiyatları geriledi mi? İşte detaylar...

Uzun zaman sonra bir ilk: Konutta satış zorlaştı, kiralar düştü!

Türkiye'de konut ve kira fiyatları son iki sende uçuşa geçti. Ancak son dönemde kira fiyatlarında bir ilk yaşandı. Bu kez kiralar için artış değil düşüş haberi geldi.

İstanbul’da kiralar düştü mü? İstanbul’daki kiralara dair son durum!

İstanbul’da kiralar düştü mü, Hangi ilde kiralar ne kadar düştü? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Kira fiyatları yüz güldürmeye mi başlıyor? İstanbul’da kiralar düştü mü?

İstanbul’da kiralar düştü mü, İstanbul’da kiralar düşüyor mu? şeklindeki sorular sorulmaya başlandı. İşte merak edilen detaylar!

Kiralar düştü! İşte il il kira fiyatları...

Konut ve kira fiyatlarındaki artışlar vatandaşın gündeminden çıkmıyor. Türkiye genelinde yükselen konut fiyatlarında artış hızı düştü. Ve İstanbul'da başta Beşiktaş semti olmak üzere kiralarda yüzde 10'a varan düşüşler görüldü.

Kira artışları enflasyon oranlarına yenik düştü!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarını kaleme aldı. Hızalan yazısında kiraların enflasyona yenik düştüğünü belirtti.

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Öğrenci şehirlerinde evler boş kaldı, kiralar düştü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesiyle öğrenci evleri de boş kaldı...

Ukrayna'da ev kiraları düştü!

Ukrayna'da uzmanlar pandemi ve mevsimsellik sebebiyle kira fiyatlarının düştüğünü söylüyor. Peki Ukrayna'da konut sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Lüks plaza ve AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Pandemi sonrası azalan ofis ve mağaza talebiyle lüks plaza ve AVM'lerde boşluk oranları artıyor, kiralar düşüyor. Son 10 yılın en boş ofis binaları ve en düşük kiraları dikkat çekiyor. En lüks ofislerin kirası bile 5 yıl öncesinin yarısı düzeyinde....

AVM kiralarında yeni düzenlemeler yolda!

Tüketiciyi ilgilendirmese de kira ve ortak gider alışveriş merkezlerinin ana gündem maddeleri arasında yer aldı. AVM kiralarında yeni düzenlemelerin deveye alınması planlanıyor.

AVM kiraları normale döndü, perakende sektörü nefes aldı!

2019'da toplam cirosunu artıran perakende sektörü, AVM kiralarının liraya dönmesiyle moral buldu. 2020 gündemlerinde yeni yasal düzenlemeler ve verimli büyüme var...

AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Kiralardaki düşüşe rağmen ekonomik durgunluk, ofis yatırımlarını da etkiledi. İstanbul’da yatırımı biten ofislerin yüzde 24.98’i henüz kiracı bulamadı. Alışveriş merkezlerinde ise kiralar düştü...

avm kiraları düştü mü Haberi

avm kiraları düştü mü

Cadde 54 projesinin lansmanı dün Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi. Projenin ortaklarından olan Turkmall'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu toplantı sonrası perakende sektörüne ilişkin sorularımızı yanıtladı.

Türkiye genelinde onlarca AVM'nin altına imzasını atan Turkmall, Türkiye’de alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı alanındaki projelere 1992 yılından bu yana öncülük ediyor. 25 yıllık süre içerisinde 80’den fazla alışveriş merkezi geliştiren ve 50'den fazla alışveriş merkezi tamamlayan Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu 6 milyon metrekarelik perakende inşaat alanı geliştirdiklerini, 3 milyon metrekare kiralanabilir perakende satış alanı sağladıklarını söyledi.

Levent Eyüboğlu

AVM'ler nereye gidiyor?

AVM'ler nereye gidiyor? Kiralarda düşüş var mı sorularımıza içtenlikle yanıt veren Eyüboğlu, "İstanbul ve Ankara'da aynı anda yapılmışlıktan dolayı bir sıkışıklık olduğunu hissediyoruz. İzmir iki üç projeyi daha kaldırır ama İstanbul ve...