21 / 05 / 2024

avm konsept

avm konsept

Markaların AVM'ler konusunda seçici davranmaya başlaması AVM yatırımcılarını yol ayrımına getirdi. Kimi bir konsept belirlemeye çalışırken kimi de binayı AVM dışında amaçlarla düzenliyor. Astoria'nın ofis merkezi olması için çalışmalar sürüyor.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

AVM'lerde kira indirimine devam!

Şimdiye kadar yurt içi ve yurtdışında 50’nin üzerinde AVM’ye proje & konsept geliştirme, kiralama ve yönetim hizmeti veren KDM, yaptığı araştırma sonucunda Türkiye'nin AVM karnesini çıkardı. 

2021'in sonuna kadar 26 AVM daha açılacak!

50’nin üzerinde AVM’ye proje &; konsept geliştirme, kiralama ve yönetim hizmeti veren KDM, Türkiye’nin AVM haritasını çıkardı.

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

AVM'lerin ciroları yeme-içme bölümleriyle yükseliyor!

AVM'lerin yeni rekabet alanı yeme-içme bölümleri oldu. Yeme-içme alanları eskiden yüzde 7-8 Tik yer kaplarken, bu oran son dönemde yüzde 20'lere kadar çıktı. Hatta bazı konsept projelerde yeme-içme alanlarının payı yüzde 30'ları buluyor.

Sur Yapı ve ECE Türkiye 2 AVM için anlaşma yaptı!

Sur Yapı ve ECE Türkiye, İstanbul ve Bursa'daki 2 yeni projede işbirliği yaptı. Axis İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinde, ECE Türkiye, AVM'lerin konsept optimizasyonu, kiralama ve yönetimini üstlenecek.

Naramaxx A City AVM’de açıldı!

Müşterilerine keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefleyen NaraMaxx 2014 ilkbahar / yaz koleksiyonu ile üçüncü konsept mağazasını, 22 Mart Cumartesi günü Ankara A City AVM’de hizmete açtı.

Neomarin Pendik AVM'de Pastacılık Okulu başlıyor!

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda gerçekleştirdiği konsept etkinliklerle iki yıldır çocuklara ücretsiz hizmet veriyor. Neomarin'in şimdiki etkinliği ise "Pastacılık Okulu"...

AVM'ler konsept arayışında, Astoria'da dönüşüm başladı!

Markaların AVM'ler konusunda seçici davranmaya başlaması AVM yatırımcılarını yol ayrımına getirdi. Kimi bir konsept belirlemeye çalışırken kimi de binayı AVM dışında amaçlarla düzenliyor. Astoria'nın ofis merkezi olması için çalışmalar sürüyor.

Dubai'de Türk markalarına özel konsept AVM inşa edilecek!

Arap yatırımcılar Dubai'de Türkk markalarına özel konsept AVM için düğmeye bastı...

Samsung Electronics, Türkiye'deki en büyük konsept mağazasını Buyaka AVM'de açtı!

Samsung Electronics, Türkiye'deki en büyük konsept mağazasını İstanbul'da Buyaka Alışveriş Merkezi'nde açtı. Konsept mağaza, 367 metrekare büyüklüğü ile Samsung mağazaları içinde en büyük olma özelliğini taşıyor

AVM'lerde değişen konseptle semt merkezleri güçleniyor!

AVM'lerde konsept değişiyor. Artık moda merkezleri, güç merkezleri, bölgesel merkezler ve semt merkezleri gibi formatlar geliyor

avm konsept Haberi

avm konsept

Türkiye'nin çeyrek asır önce tanıştığı ve özellikle son 10 yılda sayıları hızla artan alışveriş merkezlerinde (AVM) doygunluğa bağlı dönüşümün ilk adımları görülmeye başlandı. Halen Türkiye'de, büyük bir kısmı İstanbul ve diğer büyükşehirlerde olmak üzere toplam kiralanabilir alanları 8.4 milyon metrekareyi bulan 300'ü aşkın AVM var. AVM'lerin belirli şehirlerde yoğunlaşması, belirli bir noktadan sonra buralarda yer alan markaların satış verimliliğini düşürmeye başladı. Bunun üzerine markaların AVM'lerde yer alırken daha seçici olması AVM yatırımcılarını bir karar aşamasına getirdi. Yatırımcıların kimi AVM'lerini satarak hastane ya da dersane olması yolunu tercih ederken, kimisi de konsept değiştirerek alanı daha verimli hale getirme yolunu deniyor. 


Bulunduğu lokasyon nedeni ile birçok büyük AVM'nin baskısı ile karşı karşıya kalan Astoria da dönüşüm arayışına girenlerden sadece bir tanesi. AVM'nin...