04 / 07 / 2024

AVM Potansiyel Analizi Raporu

AVM Potansiyel Analizi Raporu

2015-2017 yıllarını kapsayan , AVM Sektörünün gerçek verilerini bulabileceğiniz çalışma hazır. EVA Gayrimenkul & Akademetre Research tarafından hazırlanan Türkiye Alışveriş Merkezi Potansiyel Analizi Raporu tamamlandı.

Türkiye AVM Kira ve Alan Analizi Raporu yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme, Türkiye genelinde alışveriş merkezlerinin kira değerleri ile ilgili gerçekleştirdiği “Türkiye Alışveriş Merkezleri Kategori Bazlı Kira ve Alan Analizi Raporu” araştırması ile bir ilke daha imza attı.

İnşaatta risk analizi nedir?

Risk Analizi işletme faaliyetleri sırasında oluşabilecek potansiyel tehlikelerin tanımlanması ve bunlara ilişkin risklerin değerlendirilmesi için önem teşkil ediyor. Peki, inşaatta risk analizi nedir?

Türkiye 2015-2017 AVM Potansiyel Analizi Raporu yayımlandı!

2015-2017 yıllarını kapsayan , AVM Sektörünün gerçek verilerini bulabileceğiniz çalışma hazır. EVA Gayrimenkul & Akademetre Research tarafından hazırlanan Türkiye Alışveriş Merkezi Potansiyel Analizi Raporu tamamlandı.

AVM’ler yaşlanıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme ve Akademetre işbirliğiyle gerçekleştirilen “Türkiye AVM Potansiyel Analizi 2015-2017” araştırmasına göre Türkiye genelinde 10 yaşın üstünde 83 AVM bulunuyor.

AVM'ler yaşlanma alarmı veriyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme ve Akademetre işbirliğiyle gerçekleştirilen "Türkiye AVM Potansiyel Analizi 2015-2017" araştırmasına göre Türkiye genelinde 10 yaşın üstünde 83 AVM bulunuyor.

AVM ciroları 2017 sonunda 120 milyar dolara ulaşacak!

Türkiye'de alışveriş merkezlerinde (AVM) kiralanabilir alan 10 yılda 4 kat büyüdü."Türkiye AVM Potansiyel Analizi 2015-2017" başlıklı araştırmaya göre, 2015 sonunda 411'e yükselmesi öngörülen AVM sayısının 2017'de 454'e ulaşması bekleniyor.

EVA Gayrimenkul'ün 2015-2017 AVM potansiyel analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme ve Akademetre'nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği ve 5. yaşına giren AVM araştırması, bu kez 2015-2017 projeksiyonuyla yaşanan gelişmeleri masaya yatırıyor.

AVM sayısı hız kesti! Türkiye'de kaç AVM var?

Bu yıl açılması beklenen 64 AVM'den 16'sı hayata geçebildi. AVM sayısı ve metrekare hedefinin beklentinin altında kalmasında proje iptalleri ve ertelemeler etkili oldu. İşte AVM analizi...

2014'ün ilk 9 ayına ait güncel AVM verileri!

4 yıldır düzenli olarak “AVM Potansiyel Analiz Raporu”nu hazırlayan Eva Gayrimenkul Değerleme ile Akademetre yetkilileri, 2014’ün 9 aylık verilerinin güncellerini siz değerli kamuoyu ile paylaşmak istedi.

İnşaatta risk analizi nasıl yapılır?

Risk Analizi işletme faaliyetleri sırasında oluşabilecek potansiyel tehlikelerin tanımlanması ve bunlara ilişkin risklerin değerlendirilmesi olası risklerle ilgili kontrol tedbirlerinin yapılmasını sağlıyor. Peki, inşaatta risk analizi nasıl yapılır?

Adana'da hala AVM potansiyeli olduğu bildirildi!

Adana'nın bölgenin en büyük kentlerinden biri olmasına rağmen alışveriş merkezleri yatırımları açısından hala potansiyel taşıdığını kaydeden Mİ Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz; "Yeni AVM'lerin yapılacağını öngörüyorum" dedi...

Türkiye'de 48 ilde 299 AVM var!

Alışveriş Yatırımcıları Derneği katkılarıyla hazırlanan "Türkiye AVM Potansiyel Raporu"na göre, Türkiye’de 48 ilde 299 aktif alışveriş merkezi (AVM) bulunuyor.

Türkiye'de ayda 122 milyon kişi AVM geziyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Akademetre Research & Planning tarafından gerçekleştirilen Türkiye AVM Potansiyel Raporu 2012-2014 açıklandı. Rapora göre Türkiye'de halen 265 aktif AVM mevcut, 2014'te 55 il AVM ile tanışacak. Bugünden itibar

AVM Potansiyel Analizi Raporu Haberi

AVM Potansiyel Analizi Raporu

2015-2017 yıllarını kapsayan , AVM Sektörünün gerçek verilerini bulabileceğiniz çalışma hazır.

EVA Gayrimenkul & Akademetre Research tarafından hazırlanan Türkiye Alışveriş Merkezi Potansiyel Analizi Raporu tamamlandı.

Rapor Alışveriş Merkezi yatırımcılarına ve sektöre rehberlik edecek bu çalışma içinde yer alan bazı konu başlıkları aşağıdaki gibidir:

İl il AVM ‘ler ve etki ettiği alanları, büyüklükleri


Fonksiyonunu yitiren AVM‘lerin hangileri olduğu ve nerelerde yer aldığı, büyüklükleri,  geçmiş yıllarda fonksiyonunu yitiren AVM ‘lerden geri dönüşler


Organize AVM cirolarının bir önceki yıla göre değişimi ve 2017’ye kadar nasıl bir değişim beklendiği,


2015-2016 ve 2017 yıllarında kiralanabilir AVM alanı gelişiminin nasıl beklendiği,


AVM yatırımlarında yabancıların payı,


Büyüklük olarak hangi tip AVM’lerden daha çok üretiliyor?


AVM’leri bekleyen tehlikeler,


İllerin gelişimlerine göre bugün için AVM ihtiyacı olan ve doygun iller,


Gelişimlere göre 2017 senesinde ihtiyacı olacak ve doygun durumda...