04 / 05 / 2024

avm satışları 2015

avm satışları 2015

Sevgililer Günü alışverişlerinin üzerine kar yağışları da eklenince perakende bayram etti. Kar yağışı ve soğuktan kaçıp AVM'lere sığınanlar ciroları yüzde 25 arttı..

AVM satışları hızlanacak!

Koronavirüs salgınında durma noktasına gelen AVM sektörü normalleşme ile beraber hareketlenecek. Çok sayıda AVM sahibi elindeki AVM'yi satışa sunmaya hazırlanıyor.

AVM kiracıları döviz kararından memnun!

AVM kiracıları, menkul ve gayrimenkul alım satımı ile kiralama sözleşmelerinin döviz cinsinden yapılmamasına yönelik Cumhurbaşkanı Kararı'nı memnuniyet ve büyük sevinçle karşıladılar. 

Bursa'da ipotekli konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verileri göre, Bursa'nın en çok konut satılan ilçesi Nilüfer oldu. Bölgede ipotekli satışların 2015 verilerine göre arttığı görüldü.

Tem Point'te ön satışlar başladı!

Gül Proje ve Nata Holding Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tem Point'te ön satışlar başladı. Tem Point projesinde otel, hastane ve AVM alanı yer alıyor

Kırşehir’de konut satışları arttı!

2015 yılının 11 ayındaki rakamlara göre 2016 yılında konut satışları arttı, Kırşehir’de 233 konutun ilk satışı yapıldı… Kırşehir’de konut üreten firmalar satışların düştüğü için büyük sıkıntı içinde olduklarını bildirirken, satılan konutların çoğunun eski olduğuna dikkati çektiler.

Konut satışlarında tarihi rekora devam!

Konut satışları yılın 11 ayında,2015’m aynı dönemine göre yüzde .5 artarak 1.2 milyona dayandı. Beklentiler, satış rakamının yıl sonunda 1.3 milyonu bularak tarihi rekoru kırması yönünde. Aynı tablo 2017 de de bekleniyor.

Konut satışları 2015 yılının üzerine çıkabilir!

Konut satışları ekimde en yüksek ikinci aylık rekorunu kırdı. Tam 130 bin konut satıldı ve aylık artış oranı yüzde 25’i buldu. Rakam Aralık 15’ten sonra ikinci en yüksek aylık satış. Muhtemelen bu yıl da konut satışı geçen yılın üzerine çıkacak.

Gaziantep’te konut satışları arttı!

GAZİANTEP'te, Eylül ayında konut satışlarında adeta patlama yaşandı. 2015 yılı Eylül ayında Gaziantep’te 1780 konut satılırken, bu yıl satılan konut sayısı 2 bin 225'e yükseldi.

Bilecik'te konut satışları yüzde 9,9 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayınlanan verilere göre, Bilecik genelinde konut satışları 2016 Ağustos ayında, 2015 Ağustos ayına göre yüzde 9,9 oranında azalarak 336 adet oldu.

Maltepe Rönesans Hayat satışları!

Maltepe Rönesans Hayat satışları Ağustos ayında başlayacak. Rönesans Hayat Maltepe projesinde 220 daire, 280 ofis ve AVM yer alıyor...

Antalya’da yabancıya konut satışları yüzde 14,4 azaldı!

Antalya’da 2015 yılı Nisan ayında 6 bin 219 konut satılırken bu sayı, 2016 Nisan ayında yüzde 1,08 oranında azalarak 6 bin 152’ye düştü. Yabancılara yapılan konut satışlarının bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 14,4 azalarak bin 581 oldu.

Hamdi Akın: Konutta artık istediğimiz gibi satışlar yapamıyoruz!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, grubun 2015 yılı performansından ve 2016 hedeflerini anlattı. Akın, " Konut sektöründe artık istediğimiz gibi satışlar yapamıyoruz." dedi.

Burdur'da konut satışları arttı!

Burdur'da 2015 Mart ayında 192 konut satılırken 2016 Mart ayında %10,42 oranında artarak 212 konut satıldı. Ülkemizde yabancılara yapılan konut satışlarında,Mart 2016'da ilk sırayı 583 konut satışı ile İstanbul aldı.

avm satışları 2015 Haberi

avm satışları 2015

Sevgililer Günü alışverişleriyle ihya olan perakendeciler şimdi de yoğun kar yağışı nedeniyle satışlarını katlıyor. Özellikle kışlık ürün gruplarının satışlarında yüzde 25'e yakın artış var. Firmalar, Sevgililer Günü'nden aldıkları rüzgârı kar yağışları ile destekleyip ciroları artırdı. 


İNDİRİMLERLE DESTEKLEDİK 

Kiğılı Genel Müdürü Hilal Suerdem, kar yağışlarıyla geçen kış mevsiminin 2014'e göre kaban ve triko satışlarını yüzde 25 artırdığını söyledi. Satışlara pozitif yansıyan soğuk havaları indirimlerle de desteklediklerini kaydeden Suerdem, "Kalın diye nitelendirdiğimiz giyim gruplarındaki satışlarımız çok iyi gidiyor" dedi. 


SATIŞLARA İKİLİ ETKİ YAPTI 

Silk&Cashmere'in kurucusu Ayşen Zamanpur ise özellikle Sevgililer Günü'nün etkisiyle 13-16 Şubat arasında satışların geçen yıla göre yüzde 20 artış gösterdiğini dile getirdi. Bunun üzerine bir de kar yağışlarının geldiğini ve satışları pozitif etkilediğini dile getiren Zamanpur, "İnsanlar evlerinden dışarı çıkabildikleri sürece kar...