28 / 04 / 2024

Avm sinema

Avm sinema

Koltukların ergonomik rahatlığı, geniş oturma, dijital projeksiyon ve özel akustik sunan ses sistemi teknolojisi ile standartların dışında bir sinema keyfi yaşatan Cinemaximum dünya standartlarındaki sinemayı şehirlerdeki misafirleri ile buluşturuyor.

Sinema salonlarının kira sorununa Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan çözüm!

Pandemi süresi boyunca zor zamanlar geçiren ve kira konusunda AVM ile mülk sahipleriyle sıkıntılı süreç yaşayan sinema salon işletmecilerine Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan sevindiren haber geldi. 

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

Torium AVM'de kiralık son 3 mağaza!

Torium Alışveriş Merkezi, İstanbul'un yükselen merkezlerinden Beylikdüzü ve Avcılar arasında, Haramidere E-5 karayolu üzerinde yer almaktadır. Torium AVM; alışveriş, eğlence, lezzet, sinema ve etkinlikleri bir arada sunan bir yaşam merkezidir.

Viaport Venezia AVM'nin açılışı 16 Temmuz'a ertelendi!

Sinema salonları, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markaların yer aldığı Viaport Venezia AVM VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi...

Viaport Venezia AVM 10 Temmuz'da açılıyor!

VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia AVM'de sinema salonları, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markalar yer alıyor. Viaport Venezia AVM kapılarını 10 Temmuz'da açıyor...

Maltepe Park AVM, 10. yaşını kutladı!

Maltepe Park AVM, 10. yaşını kutladı. Carmina Burana adlı eseri seslendiren şef Serdar Yalçın yönetimindeki Sinema Senfoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin solist, korist ve dansçıları eşliğinde Flash Mob gösterisi gerçekleşti.

Mars Cinema Group AVM'lerde son teknoloji sinema keyfi yaşatıyor!

Koltukların ergonomik rahatlığı, geniş oturma, dijital projeksiyon ve özel akustik sunan ses sistemi teknolojisi ile standartların dışında bir sinema keyfi yaşatan Cinemaximum dünya standartlarındaki sinemayı şehirlerdeki misafirleri ile buluşturuyor.

Sancaktepe'nin ilk AVM'si: Rings AVM!

Rings AVM, İNSİDE AVM danışmanlığında Sancaktepe'de hizmete açıldı. Bölgenin ilk AVM'si olan Rings AVM, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, modern sinema salonları gibi bir çok ihtiyacı karşılıyor...

Palm City AVM'de Mersin'in en büyük sinema kompleksi 20 Eylül'de açılıyor!

Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’nde, Mersin’in en büyük sinema kompleksi olan 10 salon ve 1.200 koltuk kapasitesine sahip sinema kompleksini Mersin halkının hizmetine sunmaya hazırlanıyor...

Rıngs AVM Mustafa Ceceli ile 12 Eylül'de açılıyor!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen 116 mağaza, 9 sinema salonu, eşsiz lezzetler sunan restoran ve kafelere sahip olan Rıngs AVM 12 Eylül'de saat 14:00'da açılıyor.

Metrogarden AVM iletişim bilgisi!

Metrogarden AVM iletişim bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Mustafa Sandal konseri ve çeşitli sürprizlerle açılan Metrogarden AVM'de 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranlar bulunuyor.

Metrogarden AVM Ümraniye adres!

Metrogarden AVM Ümraniye adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Sur Yapı Metrogarden'da 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranlar bulunuyor.

Metrogarden AVM tüm detaylar!

Metrogarden AVM tüm detaylar haberimizin içinde yer alıyor. 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranların bulunduğu Metrogarden yarın saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılıyor.

Avm sinema Haberi

Avm sinema
Türkiye'nin öncü sinema grubu olarak, 27 şehirde bulunan Mars Cinema Group; bulunduğu şehirlerin öne çıkan AVM'lerinde faaliyet gösteriyor. Mars Cinema Group; Cinemaximum Zorlu Center salonu ile Dolby Atmos ses sistemini; Cinemaximum Akasya Acıbadem salonu ile de gerçeğe en yakın 3 boyutlu sinema deneyimi yaşatan IMAX teknolojisini Türkiye'deki sinemaseverlerle buluşturuyor. Cinemaximum İstinye Park, Cinemaximum Marmara Park ve Cinemaximum Akasya Acıbadem olmak üzere İstanbul'da 3, Cinemaximum ANKAmall ile de Ankara'da 1 olmak üzere; Türkiye'de toplam 4 adet IMAX salonu bulunan Mars Cinema Group; eş zamanlı olarak 5 adet VIP salonu ile de hizmet veriyor. Bugüne dek yaratılmış "Gerçeğe En Yakın" 3 boyutlu sinema teknolojisi ile etkileyici bir film deneyimi sunan lMAX'te bir film izlemek, standart bir sinema salonunda film izlemekten çok...