12 / 05 / 2024

avm yasası açıklaması

avm yasası açıklaması

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "AVM'lerin pazar ve resmi tatil günlerinde kapatılması gibi bir düşüncemiz yoktur." açıklaması yaptı...

İmar yasası mağdurlarından son dakika açıklaması: Sözler tutulmadı! 

İmar Yasasına Takılanlar Derneği (İYT Derneği) üyeleri, yasanın yanlış uygulanması sebebiyle mağdur olduklarını sık sık dile getiriyor. Mağdurlardan bir son dakika açıklaması geldi. 

Mehmet Atmaca'dan kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Depreme karşı önlem olmayacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe alınan yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Halkbank'tan Sapphire AVM açıklaması! Sapphire AVM'nin satışından zarar edilmedi!

Halkbank, Sapphire AVM'nin zararına satıldığı iddialarının gündeme gelmesinin ardından son dakika açıklamasında bulundu. İşte Halkbank'tan o iddialara verilen yanıt...

Başakşehir Belediyesi'nden AVM ruhsatları açıklaması!

Başakşehir Belediyesi AVM ruhsatları hakkında açıklama yaptı. İşte Başakşehir Belediyesi'nin yaptığı o açıklama...

Nihat Zeybekci'den mütekabiliyet yasası açıklaması!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, Türkiye'den konut alan yabancılara vatandaşlık hakkı verilmesine ilişkin açıklamasının ayrıntılarına ulaşıldı.

AVM Yasası'nın iptal davası bugün karara bağlanacak!

AVM Yasası olarak da bilinen 6585 sayılı 'Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'la ilgili CHP'nin açtığı kısmi iptal davası bugün Anayasa Mahkemesi'nde esastan görüşülerek karara bağlanacak.

Faik Yılmaz: Esnaf AVM'lerden çağrı bekliyor!

Yeni Perakande Yasası'yla AVM'lerde esnaf ve yok olan mesleklere yer ayrılması zorunlu hale getirildi. Ancak bu konuda henüz gelişme yok. İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, "AVM’lerden çağrı bekliyoruz" dedi.

AVM Yasası kabul edildimi

AVM Yasası onaylandı mı? AVM Yasa taslağında neler var? AVM'lerde neler değişecek? AVM Kanunu ile neler değişecek? AVM'ler Pazar günü açık olacak mı? AVM yasası ne oldu? AVM Yasası oylamasında sonuç ne?

AVM yasası Meclis'ten geçti! Neler değişecek?

AVM yasası Meclis'ten geçti. PERBİS, Bakanlıkça ilgili kurum ve kuruluşların erişimine açılacak ve bu kurum ve kuruluşlar nezdinde kurulan elektronik kayıt sistemleriyle çevrimiçi olarak birbirine bağlanacak.

İMKON'dan tapuda gayrimenkul değeri açıklaması!

İMKON'dan tapuda gayrimenkul değeri açıklaması geldi. Gayrimenkulün satış zamanındaki gerçek değerini belirleyecek ve sorumluluk alacak bir kuruma ihtiyaç vardır.İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tellioğlu konuyu değerlendirdi.

Zorlu Center'dan yangın açıklaması!

Zorlu Center'de çıkan ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan yangınla ilgili Zorlu Center yönetimi tarafından yazılı basın açıklaması yapıldı.Yapılan açıklamada toplumsal sorumluluk gereği, Murat Delioğlu'nun ailesinin tüm yaralarını sarılacağı bildirildi.

Milyonların aklı AVM Yasası'nda!

SON dönemde esnafın zor günler geçirdiğini belirten oda başkanları umut olarak komisyonda kabul edilen AVM yasasını görüyor. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, son bir yılda kapanan iş yeri sayısının fazlalığına dik

avm yasası açıklaması Haberi

avm yasası açıklaması

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "AVM'lerin pazar ve resmi tatil günlerinde kapatılması gibi bir düşüncemiz yoktur. Bu uygulama ekonomiye zarar verebilir"...