13 / 05 / 2024

avmde kaybolan eşyadan kim sorumlu

avmde kaybolan eşyadan kim sorumlu

AVM'ler kaybolan veya çalınan eşyalarımızdan sorumlu mu? Avukat Emre Avşar herkesin merak ettiği bu sorunun yanıtını verdi. İşte detaylar...

A101 18 Nisan 2024 Perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! A101'e birbirinden güzel ürünler raflarda yerini alıyor

A101 18 Nisan 2024 Perşembe aktüel kataloğu indirimli ürünler listesini internet sayfası üzerinden paylaştı. Bu perşembe A101'de beyaz eşyadan, televizyona, akülü arabadan birçok seçili ürüne kadar indirim var. 

A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunu paylaştı! Bu perşembe A101'e Elektrikli Bisiklet geliyor!

A101 4 Nisan 2024 katoloğunu internet üzerinden paylaştı! 4 Nisan 2024 Perşembe günü A101'de beyaz eşyadan, televizyona, elektrikli bisikletten, kahve makinesine kadar birçok seçili üründe indirim sunuluyor. 

ŞOK 27 Mart 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunu yayımladı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 27 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta bu çarşamba günü elektronik eşyadan, gıda ve deterjana kadar birçok üründe indirim fırsatı var. 

A101 21 Mart 2024 indirimli ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de bu perşembe birçok üründe fırsatlar sunuluyor!

A101 21 Mart Perşembe indirimli ürünler fırsatlar kataloğunu paylaştı. Bu perşembe A101'de seçili birçok üründe indirim sunuluyor. Buna göre, perşembe günü beyaz eşyadan, televizyona, gıdadan birçok ürüne kadar fırsatlar raflardaki yerini aldı. İşte A101 21 Mart 2024 indirimli aktüel ürünler kataloğ

BİM 22 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! BİM'de bu cuma birçok üründe indirim var!

BİM'de 22 Mart 2024 cuma günü seçili birçok üründe indirim olacak. BİM 22 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Cuma günü BİM'de beyaz eşyadan, gıdaya, oyuncaktan, tekstile kadar seçili ürünlerde indirim yapılacak. 

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

A101 22 Şubat 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! Bu hafta A101'de beyaz eşyadan, gıdaya seçili ürünlerde indirim fırsatı!

A101'de bu perşembe günü birbirinden cazip seçili ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. 22 Şubat 2024 A101 kataloğunda yer alan beyaz eşyadan cep telefonlarına birçok üründe indirim var. 22 Şubat 2024 A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

BİM 16 Şubat Aktüel Kataloğu yayımlandı! Bu cuma BİM'de beyaz eşyadan, seçili elektronik ürünlerde indirim fırsatı!

BİM 16 Şubat 2024 aktüel kataloğunu paylaştı. Buna göre, bu cuma BİM'de seçili birçok üründe indirim sunulacak. Gıda, giyim, oyuncak ve elektronik eşyalarda indirim fırsatı sunan BİM'de neler var?

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Az önce açıklandı! İş Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından İş Bankası, gıdadan teknolojiye, beyaz eşyadan akaryakıta kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. İş Bankası, yeni hazırladığı kampanyası kapsamında market alışverişlerine 400 TL hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası resmen coştu! Yaza özel geri ödemesiz 2 bin 500 TL hesaplarda!

Gıdadan teknolojiye, beyaz eşyadan akaryakıta kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, yeni kampanyasını tanıttı. Ziraat Bankası, Corlal Travel ile yaptığı iş birliği kapsamında müşterilerine 2 bin 500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Araç kiralamada yeni dönem! Büyükşehirlerde yaşayanlar dikkat! Araç kiralamadan önce hemen bakın!

Gıdadan teknolojiye, beyaz eşyadan tatile kadar her sektörde kampanya düzenleyerek diğer bankalara adeta fark atan Garanti BBWA, şimdi de araç kiralama konusunda bir kampanya hazırladı. Garanti BBWA, müşterilerine uygun fiyattan araç kiralama imkânı sağladığını duyurdu.

Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine en ucuzu A101’de! A101 3 Kasım fiyat listesi

A101 marketler zinciri beyaz eşyadan küçük ev aletlerini taksit seçenekleri ve ürün çeşitliliğiyle hesaplı alışverişi tüketiciyle buluşturuyor. Peki, bu hafta hangi ürünler A101 geliyor? A101 3 Kasım 2022 fiyat listesi..

avmde kaybolan eşyadan kim sorumlu Haberi

avmde kaybolan eşyadan kim sorumlu

İstanbul Barosu’na Kayıtlı, Prof Hukuk Bürosu avukatlarından Emre Avşar gündelik hayatta karşımıza çıkan sorunlara açıklık getirdi.

Hemen hepimiz bir hafta sonu alışveriş yapmak, sinemaya gitmek ya da sadece gezmek için bile AVM’lere gitmekteyiz. Buralarda sık karşılaşılan sorunlardan biri de şahsi eşyalarımızın kaybolması ya da çalınması olabilir. Mağazaların girişlerinde “Kaybolan ya da çalınan eşyalarımızdan müessesemiz sorumlu değildir.” yazmaktadır. Bu yazının hukuki bir geçerliliği var mıdır?

Evet, AVM’ler oldukça kalabalık, her gün binlerce tüketicinin girip çıktığı, sürekli sirkülasyon halinde bulunan alanlardır. Haliyle AVM’ler ve AVM içindeki mağazaların, güvenlik konusunda olağandan daha fazla dikkatli ve özverili olması gerekir. Mağazalar da bu durumu bildiğinden sorumluluktan kurtulmak adına bu yazıyı yazmaktadırlar. Ancak bu yazının hukuki bir geçerliliği bulunmamaktadır.

Bu konuya,  Yargıtay Kararları ve kanun cevap vermektedir. Bildiğimiz...