02 / 05 / 2024

Ziraat Bankası resmen coştu! Yaza özel geri ödemesiz 2 bin 500 TL hesaplarda!

Ziraat Bankası resmen coştu! Yaza özel geri ödemesiz 2 bin 500 TL hesaplarda!

Gıdadan teknolojiye, beyaz eşyadan akaryakıta kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, yeni kampanyasını tanıttı. Ziraat Bankası, Corlal Travel ile yaptığı iş birliği kapsamında müşterilerine 2 bin 500 TL hediye edeceğini duyurdu.



Sıcaklıkların her geçen gün yeni bir rekor kırdığı ve insanların tatil planları yaptığı şu dönemde bankalarda art ardına tatil kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, bir tatil kampanyası da Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası, Coral Travel ile iş birliği yaparak yeni bir kampanya düzenledi ve kampanya kapsamında Coral Travel’dan harcama yapan müşterilerine 2 bin 500 TL Bankkart Lira vereceğini açıkladı. Kampanyanın 15 Eylül’e kadar devam edeceğini belirten Ziraat Bankası, Bankkart resmi internet sitesinden kampanyaya ilişkin tüm detayları ve katılım koşullarını paylaştı.

Ziraat Bankası resmen coştu! Yaza özel geri ödemesiz 2 bin 500 TL hesaplarda!

Bankkart resmi internet sitesinden söz konusu kampanyaya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Coral Travel'da tek seferde yapılacak 12 bin 500 lira - 17 bin 499 lira arasındaki peşin/taksitli harcamanıza bin lira Bankkart Lira, 17 bin 500 lira - 24 bin 999 lira arasındaki peşin/taksitli harcamanıza bin 750 lira Bankkart Lira, 25 bin lira ve üzeri peşin/taksitli harcamanıza 2 bin 500 lira Bankkart Lira verilecektir.”

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyanın 15 Ağustos 2023 - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacağı öğrenildi.

  • Kampanyaya Bankkart Mobil’den, www.bankkart.com.tr internet adresinden veya kısa mesaj ile katılım sağlanabileceği belirtildi.

  • Coral Travel ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya kısa mesaj ile katılım sağlamak amacıyla Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonundan CORAL yazıp 4757'ye kısa mesaj gönderilebileceği aktarıldı.

Ziraat Bankası resmen coştu! Yaza özel geri ödemesiz 2 bin 500 TL hesaplarda!

  • Kampanyaya katılmayanların kampanyadan yararlanamayacağı vurgulandı.

  • Ticari kartlarda asıl kart sahibinin kampanyaya bahsi geçen katılım sağlaması ve asıl karta bağlı ek kartlar ile harcama yapılması haline kampanyadan faydalanılabileceği bildirildi.

  • Bireysel ve Ticari ek kartlar ile gerçekleştirilen işlemlerin asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına ekleneceğinin altı çizildi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

ŞOK’ta okul şenliği başladı! Kırtasiye seti 29,95 TL, yapışkanlı not kağıdı seti 29,95 TL, resim defteri 19,95 TL...

4A, 4B ve 4C’lilere son dakika müjdesi! Peş peşe 3 maaş birden verilecek! Detaylar tek tek açıklandı!  

Resmen açıklandı! Yüzde 40’a varan indirim geliyor! Son başvuru tarihi belli oldu!


Geri Dön