21 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 8 saat uyarısı! Bu işlemi yapanların hesaplarına tam 7 bin 500 TL para yatıracak!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 8 saat uyarısı! Bu işlemi yapanların hesaplarına tam 7 bin 500 TL para yatıracak!

Nisan 2024 kampanyaları ile dikkat çeken Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 8 saat uyarısı geldi. Ziraat Bankası bu işlemi yapanların hesaplarına 7 bin 500 TL yatıracak.



Başlattığı kampanyalarla adından söz ettiren Ziraat Bankası bir kampanyası için daha son 8 saat uyarısı yaptı. Ziraat Bankası'nın resmi web sitesinden duyurulan detaylara göre Ziraat Bankası bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL yatıracak.

Başlattığı kampanyalara Nisan ayında da devam eden Ziraat Bankası müşterilerine duyuru yaparak Touristica kampanyası ile ilgili detayları da resmi internet sitesi üzerinden peş peşe açıkladı.
 
Ziraat Bankası konu ile ilgili olarak paylaştığı duyuruda "Ziraat Bankası Bankkart'ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle Touristica'da tek bir seferde yapacağınız 25 bin lira - 49 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira - 99 bin 999 lira arasındaki peşin ya da taksitli alışverişinize 5 bin lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 7 bin 500 lira Bankkart Lira verilecek." ifadeleri yer alırken ayrıca peşin fiyatına 9 taksit ve 2 ay erteleme avantajından yararlanabileceği de kaydedildi.

Ziraat Bankası ndan müşterilerine son 8 saat uyarısı! Bu işlemi yapanların hesaplarına tam 7 bin 500 TL para yatıracak!

ZİRAAT BANKASI TOURİSTİCA BANKKART LİRA KAMPANYASI DETAYLARI

Kısa mesaj yoluyla Ziraat Bankası Touristica kampanyasına katılım sağlayabilmek için Ziraat Bankası'nda kayıtlı olan cep telefonunuzun kısa mesaj kısmından TOURISTICA yazıp  4757'ye kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Ziraat Bankası'nın artık saatler kalan kampanyasından yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Ayrıca Ziraat Bankası Touristica kampanyasına katılım sağlamayan müşterilerin kampanyadan yararlanamayacağı belirtilirken, kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerektiği de kaydedildi.

Söz konusu kampanya kapsamında kazanılmış olan Bankkart Liralar 7 Mayıs 2024 tarihine kadar yüklenecek, 9 Haziran 2024 tarihine kadar kullanılabilecek.

Kullanılmayan Bankkart Liralar 10 Haziran 2024 tarihinde Ziraat Bankası tarafından geri alınacak. Kampanya müşteri bazında düzenlenmiş olup, bir müşteri kampanyadan sadece bir kez ve en çok 7 bin 500 TL Bankkart Lira kazanma hakkı sunuluyor. 

 

Milyonlara kötü haber! Yarından itibaren faturalara yansıtılacak! 

TOKİ'den son dakika Mayıs 2024 müjdesi! Bu illerde yaşayanlara tam 1.310 yeni konut geliyor!

İmar affı geliyor! Kanun teklifi verildi!


Geri Dön