16 / 05 / 2024

AVMler ciro kaybı

AVMler ciro kaybı

AVM’lerle ilgili yasa tasarısı Meclis’te beklerken AK Partili milletvekillerinin verdiği yeni yasa teklifi sektöre bomba gibi düştü. Sektöre göre, bu, 400 bin kişinin çalıştığı perakendede 100 bin kişinin işsiz kalması ve 20 milyar TL ciro kaybı demek

Davut Çetin: Kira ve ciro kaybı destekleri yetersiz kaldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kira yardımının yetersiz kaldığını dile getiren Davut Çetin, “Bizim üyemize 750 lira kira yardımı, 40 bin lira tavanlı ciro kaybı yardımı, 5 bin lira hibe gibi yardımlar yetmez" dedi.

Esnafa kira desteği başvuruları ne zaman bitiyor?

Kovid-19 salgını sebebiyle devletin işletmelere yaşadığı mali kayıpların telafi edilmesi amacıyla sunulan gelir kaybı, ciro kaybı, kira destekleri için başvurular 30 Nisan'a kadar yapılabilecek.

'Tam kapanma' döneminde esnafın da yüzü gülecek!

Koronavirüs salgını nedeniyle mali konuda zor zamanlar geçiren esnafın beklediği haber geldi. Hükümet tam kapanma döneminde de gelir kaybı, ciro kaybı, kira ve sigorta prim destek ödemelerine devam edecek. 

Kira, gelir kaybı ve ciro kaybı desteklerinde başvuru süresi uzatıldı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, kira, gelir kaybı ve ciro kaybı desteklerinde başvuru sürelerini uzattıklarını duyurdu...

Bakan Pekcan duyurdu! Destek ödemeleri bugün başladı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kovid-19'dan olumsuz etkilenen yiyecek ve içecek hizmet sektöründeki işletmelere yönelik ciro kaybı desteği ödemelerinin bugün yapılacağını duyurdu.

Kafe ve lokantalara ciro kaybı desteği başvuru süreci başladı!

Kafe ve lokanta gibi yiyecek ve içecek işletmelerine "ciro kaybı desteği" için başvuru süreci başladı.

Kafe ve restoran ciro kaybı desteği detayları belli oldu!

Koronavirüs salgınında faaliyetlerinin kısıtlanması nedeni ile zarar gören yiyecek ve içecek hizmeti faaliyetlerinde bulunan işletmelere verilecek ciro kaybı destek programına e-devlet'ten başvuru yapılacak...

İşletmelere müjde! Ciro kaybı desteği Resmi Gazete'de yayımlandı!

Yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelere yönelik yeni bir destek paketi yürürlüğe kondu. Resmi Gazete'de yayımlanan "ciro kaybı desteği" ile birlikte, pandemi sürecinin ekonomik açıdan sert etkilerini azaltmak ve işletme sahiplerini rahatlatmak amaçlanıyor.

AVM'lerin ciro ve müşteri kaybı devam ediyor!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve Koçtaş Yönetim Kurulu Üyesi Alp Önder Özpamukçu yaptığı açıklamada, "AVM'lerin ciro ve müşteri kaybı devam ediyor" dedi.

AVM'lerin pazar günü kapalı olması 20 milyar TL ciro kaybı demek!

AVM’lerle ilgili yasa tasarısı Meclis’te beklerken AK Partili milletvekillerinin verdiği yeni yasa teklifi sektöre bomba gibi düştü. Sektöre göre, bu, 400 bin kişinin çalıştığı perakendede 100 bin kişinin işsiz kalması ve 20 milyar TL ciro kaybı demek

Ekim 2014 AVM ciro endeksi 3 puan arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Ekim ayı sonuçları açıklandı. Ekim 2014 AVM ciro endeksi 3 puan arttı.

Murat Kurum: 2014 yılını 4 milyar lira ciro ile kapatacağız!

Toplamda 10 bin konutluk satış hedefine yaklaştıklarını belirten Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum, 2014 yılını 4 milyar ciro ile kapatacaklarını ifade etti.

Corbus, çelikhane yatırımı ile 250 milyon dolar ciro hedefliyor!

Corbus Metal, fabrikasında ihracat odaklı modernizasyon ve revizyon yatırımları yapıyor. Firma, yapacağı çelikhane yatırımıyla üretiminin en az yüzde 60'ını ihracata kanalize etmeyi planlayarak 250 milyon doların üzerinde ciro hedefliyor.

AVMler ciro kaybı Haberi

AVMler ciro kaybı


AVM’lerle ilgili yasa tasarısı Meclis’te beklerken AK Partili milletvekillerinin verdiği yeni yasa teklifi sektöre bomba gibi düştü. Sektöre göre, bu, 400 bin kişinin çalıştığı perakendede 100 bin kişinin işsiz kalması ve 20 milyar TL ciro kaybı emek



Perakende Ticaretinin Düzenlenmesi Hakkındaki Kanun Tasarısı görüşülmeyi beklerken son anda ‘pazar günleri ve resmi tatillerde alışveriş merkezleriyle (AVM) büyük mağazaların kapalı olmasını’ talep eden yeni kanun teklifi perakende sektörüne bomba gibi düştü.


50’den fazla AK Parti milletvekilinin imzasıyla TBMM Başkanlığı’na sunulan ‘Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi’nde satış alanı 400 metrekareyi aşan süpermarket, indirimli market, grosmarket gibi isimler altında tüketim maddeleri ve ihtiyaç malzemeleri satan işyerleri ve bunları içeren AVM’ler ‘büyük mağazalar’ olarak tanımlandı. Tanımın, giyim...