03 / 05 / 2024

avmler hizmete açıldı mı

avmler hizmete açıldı mı

Bugün açılan alışveriş merkezleri Sağlık Bakanlığınca açıklanan yeni tip koronavirüs (Kovid- 19) tedbirleri kapsamında hizmete açıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Rahmi Bey Parkı hizmete açıldı!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Rahmi Bey Parkı hizmete açıldı. Süleymanpaşa Belediyesi Mola Park olarak bilinen Değirmenaltı Mahallesi’ndeki Rahmi Bey Parkı’nın çevre ve peyzaj düzenlemeleri yaparak hizmete açtı.

Kızılcabölük Spor Tesisi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Kızılcabölüklülere söz verdiği Kızılcabölük Spor Tesisi hizmete açıldı, açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğimizi inşa etmeye devam ediyoruz” dedi.

Ankara Kazan'da yapımı tamamlanan futbol sahası hizmete açıldı!

Ankara'nın Kazan ilçesinde yapımı tamamlanan yeni futbol sahası törenle hizmete açıldı. Sentetik futbol sahası Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kazan Belediyesi tarafından FİFA standartlarında yaptırıldı.

Sultangazi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Sultangazi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. 7 bin 914 metrekare inşaat alanından oluşan merkezin açılış kurdelesini Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay birlikte kesti.

Aydın Tepecik Yerel Hizmetler Merkezi hizmete açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Tepecik Yerel Hizmetler Merkezi, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından hizmete açıldı. Açılış konuşmasını Başkan Özlem Çerçioğlu yaptı.

Konya Derbent Entegre Hastanesi hizmete açıldı!

Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü, Derbent Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan Derbent Toplum Sağlığı Merkezi Entegre Hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Osmangazi'deki Aktarhüssam Katlı Otoparkı hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Aktarhüssam Katlı Otoparkı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katıldığı törenle hizmete açıldı.

İznik gölünü temizleyecek arıtma tesisi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere yatırımları sürüyor. İznik gölünde kirliliği önleyecek olan arıtma tesisi hizmete açıldı.

Bağcılar Yüzyıl Spor Kompleksi hizmete açıldı!

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen; içerisinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol salonlarının da bulunduğu Yüzyıl Spor Kompleksi, çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Celil Camii hizmete açıldı!

Celil Camii kılınan Cuma namazının ardından, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in de katıldığı törenle hizmete açıldı

Samsun Kavak Köy Konağı hizmete açıldı!

Kavak Başalan Hodoğlu Mahallesinde köy konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene, Kavak Belediye Başkan Vekili Hanife Asar, Kavak ve Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Konya Beyşehir Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan spor kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vuslat Parkı’nda bünyesinde yüzme havuzu, badminton, tenis kortu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları yer alıyor.

Bursa Boztepe Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle kardeş şehir Boztepe’de yapımı tamamlanan kapalı pazar yeri ve çok kültür merkezinden oluşan tesis törenle hizmete açıldı.

avmler hizmete açıldı mı Haberi

avmler hizmete açıldı mı

Normalleşme süreciyle birlikte bugün kapılarını yeniden açan alışveriş merkezleri Sağlık Bakanlığınca açıklanan yeni tip koronavirüs (Kovid- 19) tedbirleri kapsamında hizmete açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul'daki bir alışveriş merkezi, girişlerde yetkili çalışanların ateş ölçüm testine tabi tutulan müşteriler, maskesiz ve yakın mesafede içeriye alınmıyor. Ateşi 38 dereceden yüksek olan vatandaşlar içeri kabul edilmezken, sağlık kuruluşuna gitmeleri isteniyor.

Bakanlık tarafından açıklanan "Kişi sayısı her 10 metrekareye bir kişi olacak şekilde sınırlandırılacak" uygulaması alışveriş merkezi görevlilerinin uyarılarıyla sağlanıyor. Alışveriş merkezi girişi, koridorlar ve açık olan mağaza önlerinde belirli aralıklara zemine konulan uyarılar, sosyal mesafe sınırlarının belirlenmesi amacıyla kullanılıyor.

Yeme-içme, oyun alanları, sinemalar, mescitler, oto yıkama ve vale hizmetlerinin kapalı olduğu alışveriş merkezinde, ilk gün seyrek bir müşteri yoğunluğu olduğu göze çarpıyor. Alışveriş...