29 / 04 / 2024

AVMler sosyalleşiyor

AVMler sosyalleşiyor

Rekabetin giderek kızıştığı İstanbul’daki alışveriş merkezleri eğlence alanlarıyla fark yaratıyor. Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, “AVM’ler artık sosyalleşiyor. Bu alanlara yatırım artıyor” dedi.

6 maddede konut sektöründe neler değişiyor?

3 Temmuz 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan ve bugün yürürlüğe giren "Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği" ile konut sektöründe neler değişiyor?

Emlak vergisinde neler değişiyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Bumin Doğrusöz, bugünkü yazısında ''vergide neler değişiyor'' orusunu cevaplandırdı. İşte Bumin Doğrusöz'ün yazısı..

AVM'lerin imdadına iş dünyası yetişiyor!

Dev bütçelerle kurulan ve Türkiye’de sayısı 400’ü bulan Alışveriş Merkezleri’nin önemli bir kısmında doluluk oranları yüzde 50 ile 60 bandını geçemiyor. Zarar etmelerine rağmen sayıları hızla artan AVM’lerin imdadına ise yüksek kiralar nedeniyle ofisleri boşaltan iş dünyası yetişiyor.

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor!

SABAH gazetesinin düzenlediği Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor. Kurultayda dönüşüm politikaları masaya yatırılacak

Şırnak'ın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Tarihinin en büyük yatırımlarının hayata geçirildiği Şırnak'ın çehresi hayata geçirilen yeni yatırımlarla değişiyor.

Batı Demiryolları gelecek yıl hayata geçiyor!

‘Cidde - Mekke - Medine Yüksek Hızlı Demiryolu’ ya da ‘Batı Demiryolları’ olarak da bilinen Haramain Hızlı Tren projesi, gelecek yıl hayata geçiyor.

AVMler bayramda açık mı 2017?

AVM'ler genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. AVMler bayramda açık mı 2017 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı 2017?

Ağrı'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Ağrı Belediyesi'nin kentte başlattığı çevre düzenlemesi, elektrik hattı, yol yapım gibi projelerle Ağrı'nın çehresi değişiyor.

Erciş Sahil Yolu Vitrin projesi hayata geçiyor!

Van Erciş Sahil Yolu Vitrin projesi hayata geçiyor. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin, Sahil Yolu projesi için açıklamalarda bulundu.

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor. Kavacık Mahallesi’ni şehir görünümüne kavuşturacak dev projede alt yapı, üst yapı komple yenilenecek.

Panora GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor.

İş GYO ile TSKB GYO birleşiyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birleşiyor. Görüşme süreci devam ediyor.

İnşaatçıdan dönerciye herkes dolardan TL’ye geçiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dövizinizi bozdurun, Türk Lirası değer kazansın” çağrısı iş hayatının her kesiminde yankı bulmaya devam ediyor. İnşaatçıdan dönerciye herkes dolardan TL’ye geçiyor.

AVMler sosyalleşiyor Haberi

AVMler sosyalleşiyor

Son bir yılda yüzde 30’luk bir artışla aylık bazda ziyaretçi sayısını 700 bin seviyesine taşıyan Trump Alışveriş Merkezi’nde 2015’te eğlence yatırımları artıyor. “AVM’ler sosyalleşiyor” diyen Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, “Sektörde rekabet her geçen gün kızışıyor. Mevcut ziyaretçimizi tutmak, yeni ziyaretçiler kazanmak için onların memnuniyetine yatırım yapıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler çok önemli. Herkesin vakit geçirebileceği sosyal alanlar için çalışıyoruz. Bu yıl Trump’taki yatırımcılar bu alanlara 2.5 milyon dolar harcayacak” dedi.


HEDEF 800 BİN ZİYARETÇİ


Trump Alışveriş Merkezi’nde 2015 sonu hedefinin aylık 800 bin ziyaretçi olduğunu anlatan Kural, şöyle konuştu: “Son 1.5 yılda ziyaretçi sayımız çok ciddi şekilde yükseldi. 2014’ü aylık ortalama 700 bin ziyaretçi ile kapattık. Yakalanan başarıda en büyük etken hayata geçirdiğimiz sosyal yaşam alanları. Marka karması elbette...