06 / 05 / 2024

AVMler tarih mi oluyor

AVMler tarih mi oluyor

GYODER Çözüm Platformu toplantısında önemli açıklamalar yapan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, "Pandemide alışveriş merkezlerinin hayatımızdaki yerini gördük. AVM'ler sağlık yapılarına eğitim yapılarına dönüşecek gibi düşüncelerin yanlış olduğunu gördük" dedi.

Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Ünlü ekonomist kulisleri işaret ederek tarih verdi: Bölgesel asgari ücrette masada!

Dr. Şeref Oğuz, gündeme bomba gibi düşecek asgari ücrete iki zam ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kulisleri işaret eden Oğuz, tarih de verdi. İşte ayrıntılar...

Emekli maaşları asgari ücrete mi eşitleniyor? İşte zam için konuşulan tarih... 14, 15, 17 bin TL'lik maaşlar masada!

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıracak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Emekli maaşları asgari ücrete mi eşitleniyor? Resmen tarih verildi...

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' dedi, tarih verdi!

Altın fiyatları, bayramın bitmesiyle birlikte yatay seyrediyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, yatırımcılar ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' diyerek tarih verdi. 

'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

ABD Merkez Bankası 15 ay sonra faizleri sabit tuttu. Karar sonrasında altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcıların altın fiyatları düşecek mi? sorusuna yönelik 'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Tarih verildi! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gümüş fiyatları için tarih verildi, gümüş fiyatları bu kadar olacak...

Piyasalarda kritik tarih 2 Haziran’a dikkat! Borsada çıkış sürer mi? Endeks ne olur? İşte uzmanların beklentileri…

Ekonomi yönetimine Mehmet Şimşek’in geçeceğine ilişkin haberler piyasalarda olumlu hava yaratırken, piyasa çevreleri yeni kabine için kritik tarih olan 2 Haziran’a dikkat çekti. Uzmanlar, 2 Haziran Cuma gününe kadar borsada yukarı yönlü ivmenin devam edeceğini öngörüyor.

22 TL'yi aşan Euronun füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! O rakam göründü!

Euro/TL bugün 22,27 seviyesine gelerek ilk kez 22 TL'yi geçti. Peki euro yükselmeye devam edecek mi? 22 TL'yi aşan Euronun füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! O rakam göründü!

Gümüşün patlama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor

Seçim sonrası gümüş fiyatları düşmeye başladı. Geçen hafta 18 TL seviyesinde işlem gören gümüş bugün 17 TL seviyelerine geriledi. Peki günmüş fiyatları yükselecek mi? Gümüşün patlayama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor...

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

Ünlü ekonomist önce uyardı sonra rakam verdi! İşte enflasyonun düşeceği tarih

TÜİK'in paylaştığı bilgilerin inandırıcı olmadığını söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, gelecek ene Türkiye'de tahmin edilen enflasyon rakamını söyledi. Peki, enflasyon düşer mi? Enflasyon ne zaman düşecek? İşte, enflasyonun gerileyeceği tarih

Euro resmen füze gibi fırlayacak! O tarih resmen belli oldu! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı! 

Avrupa Merkez Bankası faiz kararından sonra euro kurunda yükselişler görüldü. Euro/TL kuru yukarı yönlü hamlelerinde devam ediyor. Euro yükselmeye devam edecek mi? İşte Euronun füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı! 

Euroda kıyametin kopacağı asıl tarih belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? Cebinde 1 eurosu bile olanlar acil...

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler döviz kurlarına çevrildi. Karar sonrasında euro dolar paritesi yükselişe geçti. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euroda kıyametin kopacağı asıl tarih belli oldu! Cebinde 1 eurosu bile olanlar acil...

1100 TL ikramiye tarih mi olacak? Bayramda emekliler çifte bayram yaşayacak!

Emekli ikramiyeleri milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. Peki emekli bayram ikramiyeleri ne kadar oldu? İşte detaylar!

AVMler tarih mi oluyor Haberi

AVMler tarih mi oluyor

GYODER Çözüm Platformu toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda ‘Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri’ başlığı altında son gelişmeler masaya yatırıldı. 

Toplantının açılışını GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, moderatörlüğünü GYODER Yönetim Kurulu Üyesi, PwC Türkiye Ortağı Ersun Bayraktaroğlu yaptı.

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, Digital Network Alkaş platformunda online olarak yapılan toplantıda önemli açıklamalar yaptı.


 
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün bütün sektörleri etkilediği gibi gayrimenkul sektörünü de etkilediğini söyleyen Mehmet Kalyoncu pandemiyle birlikte hayatımızda pek çok şeyin değiştirdiğini dile getirdi.

İnsanların artık yüksek katlı yapıları hayatından çıkarmak istediğini ve konutlara yönelik taleplerinin değiştiğini dile getiren Mehmet Kalyoncu, "Yapılı çevreyi etkileyen her şey gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Sektör bir değişim dönüşüm sürecine girdi. Bu süreçte 3T...