13 / 05 / 2024

avmlerde çalışma koşulları

avmlerde çalışma koşulları

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield’ın Yönetici Ortağı Toğrul Gönden, kamuoyunun AVM Yasası olarak bildiği ‘Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Kanunu’ hakkında, olumlu değerledirmelerde bulundu.

Siz de toplu para alabilirsiniz! SGK'dan toplu para iadesi nasıl alınır, koşullar neler?

Milyonlarca çalışan son zamanlarda sık sık gündeme gelen prim tutarlarıyla emeklilik hesapları yaparken SGK'ya yatırılan fazla primlerle ilgili bir detay da dikkat çekti. Peki kimler SGK'dan toplu para iadesi alabilir, aranan koşullar neler?

İşsizlik maaşı nedir, nasıl alınır? Gerekli koşullar nelerdir?

İşsizlik maaşı ülkenizde İŞKUR üzerinden ödenmektedir.  İşsizlik maaşı nedir, nasıl alınır? Gerekli koşullar nelerdir? 

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Burdur Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Tefeni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu.

Yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetinden avantaj sağlayan Ford Transit Minibüs Mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 

Ford Transit serisi, dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle tanınır. Ticari kullanıma yönelik olarak tasarlanmış olan Transit Minibüs, sağlam bir yapıya ve güçlü motorlara sahiptir. Bu da uzun ömürlü kullanım ve yoğun çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu yurttaşların emeklilik koşullarına ilişkin konuştu.r Bilgin, "Mikro işletmelerde prim gününü tekrar düzenlemek gerekiyor ve bunu ilk fırsatta yapacağız” dedi.

İzmir Ekonomi Üniversitesi personel alımı yapıyor! İşte başvuru koşulları ve detayları

Üniversite Rektörlüğü bugün sabah saatlerinde yeni bir öğretim üyesi alım ilanı yayınladı. İlanlara başvurular ise 14 Mart itibariyle alınmaya başlandı. Adaylar, ilanlarda belirtilen koşulları ve şartları taşıdıkları takdirde ilanlar için başvuruda bulunabilecekler.

Vivo markasından cep telefonu alışverişinize 800 TL çek hediye! İşte kampanya koşulları..

Online alışveriş sitesi Hepsiburada üzerinden yapacağınız Vivo amrkasına ait cep telefonu alışverişlerinizde tam 800 TL’lik hediye çeki hediye. İşte kampanya koşulları ve seçili telefon modelleri..

Kilo vermekte zorlanıyor musunuz?

Diyet yapmak bana göre değil diyorsanız işte bu haber tam size göre… Pandemiye tam anlamıyla veda ettiğimiz şu günlerde başımız evde çalışma koşulları ve hareketsiz yaşamla birlikte aldığımız kilolarla dertte….

Milyonlarca sağlık çalışanı gözünüz aydın! İşte maaş ve çalışma koşullarıyla ilgili iyileştirme teklifinin tüm detayları

Sağlık çalışanlarının çalışma koşullarını ve maaşlarını iyileştirme teklifi Meclis’e sunuldu. İşte detaylar…

İŞKUR serbest çalışma modeli ile çalışacak 2 bin 380 işçi arıyor!

Ev kadınları ev gelirini arttırmak için yapabileceği işleri araştırırken İŞKUR'dan güzel haber geldi! İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayınlanan ilanlara göre, asgari ücret ve serbest çalışma modeli ile çalışacak 2 bin 380 işçi arıyor! Peki, başvuru koşulları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? İşte

Salgın sonrası ofislerde dönüşüm hızlandı!

Koronavirüs salgını ile birlikte çalışma koşullarındaki trendler değişti. Kovid-19 salgınıyla iş hayatındaki yeniliklerden biri de şartlara göre hem ofisten hem de evden çalışılan “hibrit çalışma modeli” oldu.

Salgın sonrası geniş ofisler trend oldu! 

Koronavirüs salgını ile birlikte çalışma koşulları bir hayli değişti. Sosyal mesafenin önem kazandığı bu günlerde iş arkadaşlarıyla yakın çalışmak istemeyen ofis çalışanları daha geniş ofislerde çalışmayı tercih ediyor. 

Kapıcı tazminatında 'kira' hesaplaması!

Kapıcılar diğer işçilerden farklı çalışma koşullarına tabi olarak çalışıyor. Kapıcıya ödenecek kıdem tazminatı hesabında kapıcının oturduğu dairenin kirasının da tazminata eklenmesi gerekiyor. İşte kapıcı tazminatı hesaplaması....

avmlerde çalışma koşulları Haberi

avmlerde çalışma koşulları

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield’ın Yönetici Ortağı Toğrul Gönden, kamuoyunun AVM Yasası olarak bildiği ‘Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Kanunu’ hakkında, olumlu değerledirmelerde bulundu. 


Gönden; AVM’lerin çalışma gün ve saatleri hakkındaki düzenlemenin valilik kararına bırakılmış olmasına ilişkin maddenin, mevcut durumu kısıtlamaya yönelik olmadığını savundu. Toğrul Gönden, kanun maddesine ilişkin; “Açılış saatlerinin valiliklere bırakılması, ‘ilgili saatlere sınırlama getirmek istemiyoruz’ demenin bir başka yolu” yorumunda bulundu. 


“Tüketici gerçek dışı outlet ibarelerinden korunacak, gerçek outlet mağazaları farklılaşacak”


Kanunda yer alan ‘indirimli satışlar’ maddesine yönelik “İndirimin belirli bir süreyi aşmaması, başlangıç ve bitiş tarihlerinin belirlenmesi, olumlu sınırlamalardır. Bu sınırlamanın perakendecilerin indirimli satışlarını negatif etkileyeceğini düşünmüyorum” diye konuşan Gönden, sürekli indirimin netlik kazanmasının da outlet mağazalara fayda sağlayacağını belirtti. Gönden; “Tüketici gerçek dışı outlet ibarelerinden...